Bianca Ingrosso bryter tystnaden om ryktet med exet Phillipe Cohen

21 jun, 2023 
https://image.hant.se/IMG_3203.jpg.jpg?imageId=9789232&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Johanna Talamo
Bianca Ingrosso ger svar på tal gällande ryktena om återföreningen.
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen har varit ett par sedan många år tillbaka tills de förra året valde att gå skilda vägar.
Rykten kring parets återförening har nu under en tid florerat på sociala medier och nu väljer Bianca att ge svar på tal.
Annons
Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”
Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

I ungefär tio år var Bianca Ingrosso, 28 och Philippe Cohen, 29 ett par och relationen har länge kantats av många avslut och återföreningar. De valde att återigen avsluta relationen för ungefär ett år sedan. Bianca förklarade då att av- och på relationen har tärt på både henne och Philippe men att de har stannat kvar med varandra eftersom det känts tryggt och varit passionerat.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången, sa hon då.

– Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var det.

Efter avslutet har ingen av parterna valt att avslöja några nya möjliga kärleksintressen. Det har däremot varit tal om att Bianca ska ha träffat någon som fångat hennes intresse efter att hon medverkat i frisören Emelie Janssons Youtubeserie. Hon ska då ha blivit märkbart generad när frågan ställts och i samma veva berättat att hon nu är lycklig.

Rykten kring Bianca och Philippes återförening

Rykten kring att paret ska ha hittat tillbaka till varandra har florerat bland följare på Instagram efter att Bianca Ingrosso la upp en bild bärandes en rutig skjorta med bildtexten ”hans skjorta”.

Annons

Observanta följare ska därefter ha kopplat ihop Biancas Instagram bild med en bild som Philippe hade lagt ut bärandes en liknande skjorta - vilket har spätt på ryktena om parets återförening.

Kommentarer strömmade då in under Biancas Instagram bild där följare ifrågasatte om de nu ska tolka det som att hon har en ny pojkvän medans andra förmodade att skjortan tillhörde Philippe.

”Phillipe ringde och ville ha tillbaka den *skojar”, skrev en följare.

”Du är fin i Phillipes skjorta”, påstod en annan.

Vem skjortan tillhörde förblir osagd men ryktena kring att den ska ha tillhört Philippe och att paret återigen har hittat tillbaka till varandra kvarstod.

Bianca Ingrossos svar om ryktena

Elles sommarfest konfronterade den norska tidningen Se og Hør Bianca gällande den påstådda återföreningen.

– Nej! Nej! Vi är bara vänner, det är över, svarar hon.

Att Bianca ska ha en ny sommarflört på gång förnekade hon däremot inte när hon gav det kryptiska svaret att hon har det bra men väljer att hålla detaljen om ett möjligt nytt kärleksintresse hemligt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons