LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos träff med Phillipe – bilden bekräftar återföreningen

15 mar, 2023 
Simon Lundh
Philipe Cohen och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso var under flera år tillsammans med krögaren Philipe Cohen.
Nu visar nya bilden parets återförening.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottetBrand logo
Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottet

Bianca Ingrosso, 28 och Phillipe Cohen, 28 har under flera års tid varit ett av de mest omtalade paren i Sverige. Paret har både gjort slut och sedan blivit ihop igen vid flera tillfällen. Nu har Bianca Ingrosso lagt ut en bild på sin Instagram där hon visar upp återföreningen med expojkvännen.

Visar upp lyckan för följarna på Instagram

Bianca beskriver hur hon stöter ihop med sin förre detta pojkvän och delar med sig av mötet på Instagram. På bilden kan man se Phillipe Cohens älskade hund Ted som programledaren och realityprofilen förevigade med en bild. Hon kommenterar bilden:

Stötte på mitt ex och hans vackra hund Ted. Ted är verkligen den mest söta och snällaste hunden som finns.”

Uppbrott en gång om året

Så sent som i juli 2022 dementerade influencern Bianca Ingrosso för tingen Aftonbladet att hon och pojkvännen Philipe Cohen hade gått skilda vägar. Via en frågestund som Bianca hade på sin Instagram Story vid tillfället så svarade hon att hon då var singeln. I familjens serie Wahlgrens Värld har Bianca Ingrosso tidigare berättat att hon och Phillipe gjort slut för att sedan blivit ihop igen ungefär en gång om året sedan dem träffades för första gången.

Annons

I en YouTube video från i höstas har Bianca uttalat sig om hon tror att hon och Phillipe Cohen någonsin kommer bli ihop igen i framtiden.

– Jag tror att det är ett kapitel som är avslutat, säger hon i videon.

Hon fortsätter och nämner att just att de blir ihop och sedan gör slut vid flera tillfällen påverkar hennes inställning.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sedan. Allt det här att göra slut och bli tillsammans igen, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången. Till slut känner man bara att: Vet du vad? Jag tror att vi är lyckligare utan varandra.

Vidare berättar Bianca att hon njuter av sin tid som singel.

– Singeltiden är faktiskt fantastisk. Och jag tror också att man måste börja göra saker som man inte gjort tidigare. Man måste liksom lära känna sitt nya jag i sitt nya liv. Få lite nya perspektiv och intryck så att det nya livet blir spännande så att man inte saknar det gamla.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons