LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists avslöjande om relationen med Niclas Wahlgren

12 mar, 2023 
CAROLA HÄGGKVIST, NICLAS WAHLGREN
Carola Häggkvist och Niclas Wahlgren har haft en romans.
Nu berättar om om deras relation och hur hon ser på honom idag.
– Niclas håller ju sig fräsch fortfarande, säger Carola i Bianca Ingrossos talkshow.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023Brand logo
Loreen Talhaoui vinnaren av Melodifestivalen 2023

Carola Häggkvist, 56, är ständigt aktuell i diverse olika tv-program eller andra sammanhang. Snart drar hennes turné igång som sålt som smör och i nuläget är i princip alla biljetter slutsålda.

Turnén har hon döpt till Carolafesten – 4 faces och kommer i fyra olika delar, pop, rock, musikal och gospel. Det är även en hyllning till att det är 40 år sedan hon slog igenom med Främling.

Med andra ord är Carola inne på sitt 40:e år i rampljuset och under alla dessa år har hennes kärleksliv ofta stått i fokus. Carola har sonen Amadeus Sögaard, 25, som hon fick tillsammans med ex-maken Runar Sögaard, 55. Carola har även dottern Zoe, 14.

Sedan uppbrottet från Runar har Carola haft några uppmärksammade kärleksrelationer, men en romans som kanske inte är lika känd är den med Niclas Wahlgren, 57.

Annons

Carolas romans med Niclas Wahlgren

Det var sommaren 1984 som Niclas Wahlgren stod vid Carolas sida. En ren artistromans. Paret fotograferas under en romantisk skärgårdutflykt i Carolas nyinköpta båt. Men utåt låtsades de som om det regnar – och det gör de än i dag.

– Vi var aldrig ett par. Men vi sågs en hel del eftersom vi låg på samma skivbolag, har Niclas Wahlgren sagt till Aftonbladet.

Nu kommer ämnet återigen på tal! Det är när Carola gästar Bianca Ingrossos, 28, talkshow BIANCA som Bianca har förberett en liten lek. Hon har tagit fram några olika kändisar som Carola får säga vem av dem som hon väljer. Länge var det Zlatan Ibrahimovic, 41, som fångade Carolas intresse i leken men när Niclas kom in i bilden lät hon sig tänka om.

Carolas intima avslöjande om relationen – privata detaljerna

– Ni har ju faktiskt varit ihop för väldigt längesen! Då var inte ens jag född, säger Bianca i showen.

Annons

– Ja... Hur känns det?, säger Carola och skrattar.

– Jo men det känns jättebra, bra att han har fått... smaka på dig..., säger Bianca och Carola är snabb med att poängtera sina principer:

– Jag är en sådan där kyss-tjej, jag nöjer mig med det.

Bianca ger sig inte och vill verkligen ha ett svar från Carola angående vem hon väljer när det står mellan Zlatan och Niclas.

– Den här var ju jättesvår, Niclas håller ju sig fräsch fortfarande. Det gör väl Zlatan också, men Zlatan är gift och Niclas har väl sällskap ellerhur?, säger Carola och tittar på Bianca som kan avslöja nya detaljer om Niclas kärleksliv:

– Nej han är singel igen! Så det blir Niclas igen? Då blir vi släkt också, det är perfekt!, konstaterar Bianca.

BIANCA TALKSHOW

FOTO: Robert Eklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons