LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos nya kärleksbesked: ”Känslor för någon”

06 jun, 2023 
BIANCA INGROSSO
Det har snart gått ett år sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut. Nu berättar hon att det finns någon som har fångat hennes uppmärksamhet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Det är snart ett år sedan som Bianca Ingrosso, 28, meddelade att det hade tagit slut med Phillipe Cohen, 29. Ex-paret hade varit tillsammans till och från i över åtta år så det var minst sagt en lång kärlekssaga. Men nu verkar den ha fått ett riktigt slut, för Bianca och Phillipe har inte hittat tillbaka till varandra – som de historiskt sett har gjort.

Hur det står till på kärleksfronten för Bianca Ingrosso är dock ständigt ett hett ämne. Nyligen kunde hon faktiskt hinta om att hon kände sig "pirrig och kär".

– Jag är så genuint pirrig konstant. Jag somnade klockan 07 imorse för jag inte kunde sova under natten och vaknade klockan 08 och jag är absolut inte trött för jag är så pirrig och så kär, sa hon då i en vlogg på Youtube.

Annons

Bianca Ingrossos nya besked om kärlekslivet – har träffat någon

Och nu kommer kärlekslivet på tal igen. Det är i frisören Emelie Johanssons Youtubeserie I mitt badrumskåp som Bianca nu berättar hur det egentligen ligger till. Bianca berättar att hon är så lycklig nu och när hon får frågan om hon träffar någon så blir hon märkbart generad.

– Jo men det har varit människor här, säger hon och skrattar.

Emelie frågar då om det är någon specifik som Bianca tänker på.

– Alltså jag har ju absolut liksom lite mer känslor för någon. Men det hånglas på Spy bar och så också, säger Bianca.

Bianca berättar också i videon att hon gärna lämnar killarna på klubben, hon står för att vara en disco-hånglare helt enkelt.

– Jag är en discohånglare och jag står för det. Jag står så starkt för det, säger hon och fortsätter:

– Jag lämnar killarna på klubbarna och sen går jag hem till min satisfyer.

Bianca Ingrosso i Sverige igen efter lyxiga tågresan

Att Bianca är lycklig och glad är något som märks på långa vägar. Nyligen kom hon hem från en resa med ett av världens lyxigaste tåg. Resetidningen Vagabond har skrivit om dessa lyxiga tågresor. Enligt tidningen utgår tåget från Pretoria i Sydafrika och kör sedan en rutt i södra Afrika. Tåget består av klassiska vagnar som en gång tillhörde Rhodesia Railways, skriver Vagabond.

Nu har Bianca landat på svensk mark igen men under resan har hon uppdaterat sina sociala medier flitigt och det ser ju verkligen magiskt ut.

”Ingenting slår att komma hem till min vackra hemstad Stockholm. Har aldrig varit så här glad över att komma hem.”, skriver Bianca.

BIANCA INGROSSO

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons