LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso bekräftar lyckan – nu berättar hon: ”Pirrig och kär”

30 maj, 2023 
Frida Eklöf
Bianca Ingrossos stora lycka
Bianca Ingrosso har många bollar i luften.
I sin senaste video på Youtube bekräftar hon nu den stora lyckan – nämligen att hon är kär och pirrig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Bianca Ingrosso, 28, har många strängar på sin lyra. Hon är minst sagt en ambitiös entreprenör som byggt upp ett helt imperium kring sitt namn.

Det har även varit mycket jobb för Bianca på senaste då hon släppt klädmärket Àvora, en kollektion för sminkmärket Caia tillsammans med MTV och inte minst att hon har släppt en cover på låten Superstar.

Det vore en underdrift att säga att det inte går bra för Bianca, och hon verkar vara lyckligare än någonsin.

Bianca Ingrosso om lyckan – starka känslorna: ”Jag älskar det”

– Jag fick en överväldigande känsla nu på väg hem, solen skiner, Stockholm glänser, alla är ute och jag ska gå hem ensam till min lägenhet. Och jag älskar det, säger en upprymd Bianca i videon och fortsätter:

Annons

– Jag är så genuint pirrig konstant. Jag somnade klockan 07 imorse för jag inte kunde sova under natten och vaknade klockan 08 och jag är absolut inte trött för jag är så pirrig och så kär.

I videon säger Bianca även att man blir lika pirrig som henne när man gör det man vill och vågar utmana sig själv utan att känna att allt behöver bli perfekt.

Bianca Ingrosso avslöjar: Vill skaffa barn 2023

Bianca är just nu aktuell med den egna tv-serien Imperiet Bianca där tittarna får följa henne bakom kulisserna, i så väl arbetslivet som privatlivet.

Det är i ett samtal med vännerna, och kollegorna, Vanessa Lindblad, 38, och Lovisa Worge som Bianca säger att hon börjar känna sig redo för barn. I avsnittet kan vi se hur Vanessa frågar Bianca om hon vill ha barn inom den närmsta tiden och när i sådana fall.

– 2023, svarar hon och tillägger att hon börjar närma sig 30 år.

Därefter flikar Bianca Ingrosso in och berättar att hon tidigare tänkt att hon skulle vara trebarnsmamma vid det här laget.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons