LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos nya karriär – släpper en ny låt: ”Många överraskningar”

19 maj, 2023 
Frida Eklöf
Bianca Ingrosso släpper en cover på hiten "Superstar".
Mångsysslaren Bianca Ingrosso har en ny karriär.
Igår släppte hon en cover på superhiten ”Superstar” av Jamelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”Brand logo
Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 28, har ständigt många bollar i luften. Under de senaste fem åren har hon medverkat i Wahlgrens värld, startat sitt alldeles egna sminkmärke CAIA, smyckesmärket ANI som hon driver med kollegan och vännen Lovisa Worge, 26, klädmärket Àvora och som grädden på moset har hon sin alldeles egna talkshow Biancas.

På Instagram har Bianca länge hintat om att det framöver kommer flera överraskningar som berör företaget CAIA. Och så sent som igår kunde hon äntligen berätta vad hon jobbat med på senaste – och kan nu titulera sig som artist.

Bianca Ingrossos nya karriär som artist

Redan förra sommaren släppte Bianca en egen tolkning av "Blomstertid" i samband med ett släpp för sminkmärket CAIA. Låten blev en sommarhit och hon passade även på att uppträda med låten på Allsång på Skansen tillsammans med Benjamin Ingrosso, 25.

Bianca är minst sagt en tjej med många talanger och under torsdagen släppte hon en ny låt, en cover på Jamelias "Superstar", som blev en stor hit under tidiga 2000-talet.

Annons

Covern är producerad tillsammans med Benjamin och musikern Hampus Lindvall. Och vad är väl en låt utan en musikvideo? Biancas musikvideo till "Superstar" är i ett samarbete med hennes sminkmärke CAIA.

”OMG! Ett sådant nyp mig-ögonblick att få göra en cover på den ikoniska låten Superstar av Jamelia”, skrev Bianca Ingrosso på Instagram i samband med att låten släpptes.

Hon passar även på att tacka sina följare för all den positiva feedback som hon fått efter att covern och musikvideon har släppts. Men det verkar inte som att överraskningarna är slut där.

”Jag är helt tagen av all kärlek från låten. Det här är bara en av många överraskningar”, skriver hon vidare.

Vi ser framemot de kommande överraskningarna!

Hänt har sökt Bianca för en kommentar.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons