LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om lyckan: ”Trodde aldrig jag skulle bli kär igen”

27 sep, 2023 
Frida Eklöf
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har kommit över uppbrottet från Phillipe Cohen.
I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld avslöjar tv-profilen att hon blivit kär igen.
– Jag har aldrig varit så här pirrig, säger Bianca i programmet.
Annons
Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningenBrand logo
Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningen

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, gick skilda vägar med ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 29, för drygt ett år sedan och sedan dess har hon inte visat upp någon ny offentlig relation.

Under sommaren väcktes det en hel del spekulationer kring hennes relation till den före detta hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32, som Bianca umgåtts en hel del med. Patrick och Bianca var bland annat på en resa till Ibiza ihop.

Bianca Ingrosso om lyckan: "Trodde aldrig att jag skulle bli kär igen”

Det är ännu oklart var Bianca och Patrick står i sin relation, men i den nya säsongen av Wahlgrens värld, som spelades in i vintras, kan Bianca bekräfta att hon är lycklig igen.

– Jag är nykär i livet. Det finns ju absolut någon ny i mitt liv, som jag liksom så där, tycker väldigt mycket om. Och det är ju väldigt kul, jag trodde ju aldrig att jag skulle bli kär igen. Jag trodde aldrig att jag liksom skulle komma över Phillipe. Jag har aldrig varit så här pirrig, säger Bianca i torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld.

Annons

Det verkar minst sagt som att Bianca kommit över Phillipe.

Bianca Ingrosso om relationen till Patrick Cehlin efter resan ihop

Sedan i somras har många spekulerat i vad Bianca och Patrick har för relation till varandra. Nyligen valde Bianca att bryta tystnaden och prata om det för allra första gången.

– Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner, sa hon då till AftonbladetKristallen.

Hon fick samtidigt frågan om relationen består av mer än bara vänskap.

– Gud vad svårt det här är, när man varit singel så här länge och ska svara på sådana här frågor. Men det vet man ju aldrig, han är otrolig, en fantastisk människa, sa Bianca Ingrosso då.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons