LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Allt om Patrick Cehlin – relationen till Bianca Ingrosso

29 aug, 2023 
Patrick Cehlin och Bianca Ingrosso
Patrick Cehlin är hockeyspelaren som börjat synas flitigt med Bianca Ingrosso.
Här är allt vi vet om Patrick!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Patrick Cehlin, 32, är namnet på de flesta läppar just nu. Anledningen? Han är mannen som synts vid Bianca Ingrossos, 28, sida. Men vem är han och vad har de två för relation?

Relationen till Bianca Ingrosso – vem är Patrick Cehlins flickvän?

Det var sommaren 2023 som Patrick Cehlin och Bianca Ingrosso började dela med sig av bilder på Instagram där de syntes hänga med varandra. Bianca mötte upp sina vänner Alice Stenlöf och Donya Hossein på partyön Ibiza. Från resan har hon även setts hänga med just Patrick.

Både Bianca och Patrick har varit väldigt förtegna när det kommer till deras relation, men i samband med Kristallen 2023 tog Bianca bladet från munnen och bekräftade att de två umgås.

– Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner, säger hon till Aftonbladet.

Annons

Hon får även frågan om det är mer än vänskap.
– Gud vad svårt det här är, när man varit singel så här länge och ska svara på sådana här frågor. Men det vet man ju aldrig, han är otrolig, en fantastisk människa.

Att Bianca och Patrick är nära vänner råder det alltså ingen som helst tvekan om. Men om det är mer än vänskap låter vi än så länge vara osagt.

Patrick Cehlins hälsa – därför lade han ner hockeykarriären

Stockholmsfödde Patrick Cehlin slog igenom som 18-åring i Djurgårdens IF 2009. Det blev ytterligare två säsonger i Sveriges högstaliga innan han prövade lyckan i USA där han under tre år tillhörde Nashville Predators organisation. Han fick dock aldrig chansen i NHL utan tillhörde mestadels lagets farmarlag Milwaukee Admirals.

År 2015 vände Patrick hem igen till Sverige, men den här gången gick flyttlasset till Leksand. Året efter blev det spel för Rögle där det blev succé. Säsongen kröntes också med spel i Tre Kronor under VM.

Annons

Efter två år i Skåne gick flyttlasset återigen, den här gången till Luleå och Norrbotten. Säsongen blev dock inte alls som han tänkt sig. Tidigare under sin karriär hade han drabbats av flera hjärnskakningar. Efter en ny smäll mot huvudet tog Patrick en paus från hockeyn. Efter att inte ha spelat på tre år kom beskedet att han lägger av.

”Det är med ett sorgset hjärta som jag idag vill meddela att min hockeykarriär är över. Min kropp klarar inte längre av att spela och jag måste prioritera min hälsa”, skrev han på sin Instagram.
”Senaste tiden har varit väldigt påfrestande, dels lider jag fortfarande av mina hjärnskakningar men också pga av psykisk ohälsa, något jag aldrig tidigare i mitt liv upplevt.”

Patrick Cehlin
Patrick Cehlin, som bland annat spelet Rögle, kopplas ihop med Bianca Ingrosso.

Så mycket tjänade Patrick Cehlin – enorma lönen

Under sin karriär har Patrick Cehlin dragit in en hel del pengar. Enligt Expressen var hans treårskontrakt med Nashville värt 4,3 miljoner svenska kronor. Och när han vände hem till Sverige gick det inte heller någon nöd på honom. Enligt Nyheter24 hade han 2016 en årsinkomst på 712 633 kronor.

Annons

Patrick Cehlins familj – tuffa relationen till pappan efter skilsmässan

Patrick Cehlin har en syster, samt två halvsyskon. I podcasten Tek berättade han 2016 om sin uppväxt och sina föräldrars skilsmässa. Det var 1997 som hans mamma och pappa separerade. Patrick och systern blev kvar hos mamman medan pappan fick en ny tjänst utomlands i Australien. Där bodde pappan i fem år innan han flyttade vidare till Frankrike och därefter Brasilien.

– Jag skulle ljuga om jag sa att det var en lätt situation. Stundtals var det så att vår relation inte var så jättebra. Det var rätt taskig tajming på åldern också. Jag var sju-åtta när han flyttade och min syrra som var lite äldre hade han kanske lite bättre kontakt med, säger han i podcasten.
– Men det har blivit bättre genom åren och nu är det på topp, så förhoppningsvis kan jag åka ner till Brasilien efter säsongen och hälsa på.

Vad heter Patrick Cehlin på Instagram?

Patrick Cehlin heter mrblondy på Instagram. På sitt konto delar han mestadels med sig av bilder från alla sina resor, däribland den där han syntes hänga med Bianca.

Annons