Bianca Ingrossos ilska mot Pernilla Wahlgrens beteende på restaurangen

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren tenderar att hamna i luven på varandra.
Under ett restaurangbesök agerade Pernilla på ett sätt som fick Bianca att ryta ifrån ordentligt.
– Jag kan faktiskt inte se det här, säger en arg Bianca på Instagram.
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Slå på ljud

I många års tid har vi fått följa Bianca Ingrosso, 27, och Pernilla Wahlgren, 54, i Wahlgrens värld. Men under förra året kom chockbeskedet att Bianca valt att sluta med programmet då hon vill fokusera på annat arbete. När det sedan var dags för premiären var det endast Pernilla som frontade säsongen.

Maria erkänner otroheten – krisen med Kamran

Bianca Ingorossos plötsliga avhopp från tv-programmen

Däremot har Bianca fortsatt att dyka upp i programmet, men inte lika ofta som tidigare. Pernilla har själv kommenterat Biancas avhopp och vad det egentligen innebär.

– Som tittare kommer man kanske inte känna jättestor skillnad. Men hennes arbetsförhållanden är mycket, mycket bättre. För mig som kollega tycker jag att det är tråkigt, som mamma tycker jag att det är jättebra att hon har klivit av så att hon inte går in i väggen, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

I fredags kom ännu ett oväntat besked gällande Biancas arbetsliv. Hon berättade då att hon nu även hoppar av från sin roll i juryn i Talang. Bianca har varit en del av juryn sedan 2018 men den pågående säsongen blir alltså den sista.

– Det här är min sista säsong med Talang, jag har valt att fokusera på annat på grund av tidsbrist. Men det här har varit otroliga år, det har varit en ära att få sitta med i den här fantastiska juryn, sa Bianca i ett videoklipp på Talangs Instagram-konto när nyheten offentliggjordes.

Förutom att arbeta med sina sociala medier och sminkföretaget Caia har Bianca hintat om att det blir mer tv för henne framöver.

Edvin Ryding om relationen till Malte Gårdinger

Se klippet här!

Ilskan under restaurangbesöket

Även om Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren idag inte syns lika mycket i inspelningssyfte så umgås de fortsatt flitigt. På sociala medier syns mamman och dottern ofta tillbringa kvalitetstid under middagar eller andra tillställningar.

Nyligen besökte de en restaurang, ett besök som Bianca delade videoklipp ifrån på Instagram story. I ett av klippen filmar Bianca sin mamma, som sliter i ett köttstycke som hon håller i sina bara händer. Detta visade sig vara något som Bianca inte tyckte var ett okej beteende på restaurang.

– Nej nej nej, jag kan faktiskt inte se det här. Usch, säger Bianca Ingrosso i klippet medan Pernilla skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!