LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos flörtiga kommentar till Pär Lernström – inför alla: ”Blir kär...”

06 nov, 2022 
Pär Lernström och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är högaktuell med sin nya talkshow BIANCA.
Lördagens avsnitt gästades av ingen mindre än Pär Lernström.
Då var programledaren inte blyg med komplimangerna.
Annons
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Bianca Ingrosso, 27, har nyligen gjort sin barndomsdröm till verklighet. Hon har nämligen sedan barnsben drömt om att ha sin egen talkshow – något hon övade på som barn.

Under hösten så är det inget mindre än den egna talkshowen BIANCA som har haft premiär på Discovery+. Och det visar sig att hon även är en fena på att programleda och föra dialoger med både svenska och internationella kändisar.

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”, skrev Bianca i ett pressmeddelande när det avslöjades att hon skulle få en egen talkshow.

Därför klipptes scenerna bort – Discovery+ svarar

På ett ofiltrerat och harmlöst sätt bjuder Bianca in tittarna till underhållning på hög nivå. I programmet hör det inte till ovanligheterna att hon tar till lekar som både hon och gästerna tar sig an.

Annons

Ett moment som vi tidigare fått ta del av är frågeleken guilty/not gulity. Leken går ut på att Bianca läser upp påståenden och gästerna samt Bianca håller upp en grön ”not guilty”-skylt om de har gjort eller känner sig träffade av påståendet eller en röd skylt där det står ”guilty” om de känner igen sig i påståendet.

Men under programmet som gästades av Danny Saucedo och Petra Mede klipptes dessa scener bort. Det finns bilder då de utför leken men i programmet såg vi inte röken av detta segment.

”Precis som med alla andra tv-program så ryms inte alltid allt inspelat material inom programtiden. Som tur är kan bra innehåll som inte får plats i det färdiga programmet på plats i våra övriga kanaler. På våra sociala kanaler kan man få till exempel en exklusiv inblick i inspelningarna exakt så som det var”, skrev Mathilde Albinsson, presskontakt för BIANCA på Warner Bros. Discovery till Hänt.

Biancas flörtiga kommentar till Pär Lernström

Under lördagen var det dags igen för flera gäster att ta plats i fåtöljerna hos Bianca – längdskidåkarna Frida Karlsson och Maja Dahlqvist, skådespelerskan Felice Jankell och den eminenta programledaren Pär Lernström.

Den första att ta plats var ingen mindre än den så folkkära Pär som bland annat är aktuell med den pågående säsongen av Idol. Han är klädd i en svart kostym och Bianca är inte blyg med komplimangerna.

– Nej men Pär! Du är snygg! Vet du om att du är snygg? frågar Bianca.

Pär skrattar och blir ombedd att resa på sig.

– Ställ dig upp! Visa dig. Snygg! Alltså det här är en snygg man. Nej men det är så många som blir kär i Pär, det ska ni veta, fortsätter Bianca.

FOTO: Discovery+

Annons