bianca ingrosso

Bianca Ingrosso på dejt med världsstjärnan – nu avslöjar vännen

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har varit på lyxig middagsdejt med en känd idrottsman.
Det avslöjar nu bästa vännen Melina Criborn i sin podcast.
– Dubbeldejt, säger Melina.
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

Efter tio år tillsammans valde Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 27, att gå skilda vägar. Sedan dess lever Bianca som singel och hur hennes kärleksliv ut har kommit att bli ett hett ämne.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram när hon hade fått frågor om sitt mående efter uppbrottet.

Bianca Ingrossos dejt med världsstjärnan avslöjad

Nu avslöjas det att Bianca har varit på dejt och det är ingen mindre än bästa vännen Melin Criborn som avslöjar den stora nyheten, något som Nyheter24 var först med att rapportera.

I podcasten Inga beiga morsor berättar Melina att hon och hennes make, dj:n Jacob "Nause" Criborn, ätit en romantisk lyxmiddag med Bianca och en man på Sturehof i Stockholm.

– Jag var på middag... Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille, säger hon i podcasten.

Ledtrådarna som leder till tennisproffset

Det visar sig dessutom att killen som Bianca dejtat är en känd idrottsman som enligt Melina är bland de bästa i världen inom sin sport. Vem denne världsstjärna är vill dock inte Melina avslöja med namn men podcast-kollegan Ellinor Löfgren ställer ett par frågor som ändå ger några ledtrådar.

– Bor han i Sverige?

– Nej, svarar Melina.

– Varför är han här? Kan det ha att göra med Stockholm Open, tennis?

– Mycket möjligt. No comments. Han är lång...

– Aha. Är han brunhårig?

– Mm.

Det kommer också fram att tennisproffset är cirka 30 år gammal och bor i Monaco, vilket leder fram till två namn – Daniil Medvedev, 26 och Stefanos Tsitsipas, 26.

Daniil Medvedev är däremot gift och har barn så kanske lutar det allt mer mot att Stefanos var mannen som närvarande under dejten. Men vem vet?

Stefanos Tsitsipas

Kan det vara Stefanos Tsitsipas som var med på dubbeldejten?

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN