bianca ingrosso

Bortklippta scenerna i Bianca Ingrossos tv-program – därför togs det bort

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos nya talkshow BIANCA gör stor succé i tv-rutan.
Flera avsnitt har redan sänts och världskända namn har gästat Biancas fåtöljer på scenen.
Men nu kan Hänt avslöja att i vissa avsnitt klipps scener bort.
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Det går bra för Bianca Ingrosso, 27. Idag är hon en av Sveriges absolut främsta influencers, entreprenörer och tv-profiler. Men nu visar det sig att hon även är en hejare på att vara programledare. I hennes egna talkshow BIANCA bjuder hon in svenska och internationella stjärnor och pratar om allt mellan himmel och jord.

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”, skrev Bianca i ett pressmeddelande när det avslöjades att hon skulle få en egen talkshow.

Pernilla Wahlgren i tårar – efter bråken med Bianca

Talkshowen har redan gjort stor succé och det är många stjärnor som har hunnit gästa showen. Nyligen gästades Bianca av sin mamma tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, och samtalet mellan dem blev minst sagt känslosamt.

Något som de flesta vet om, som har följt familjen Wahlgren/Ingrosso är att Bianca och Pernilla har bråkat en hel där när Bianca var yngre. I talkshowen togs bråken upp och hur långt de har kommit i sin relation idag.

– I efterhand har jag insett, att jag var alldeles för hård mot dig. Jag har låtit killarna komma undan och så har jag liksom varit hårdare mot dig, kanske för att du var tjej, vilket är jättedumt, sa Pernilla.

– Jag ber om ursäkt för jag varit en alldeles för hård mamma.


Ursäkten fick Bianca att bli helt chockad och tackade sedan Pernilla för hennes slit genom åren och hyllade henne med tanke på vad hon har fått gå igenom. En känslomässig stund, något som fick Pernilla att bli helt tårögd.

Bortklippta scenerna i Bianca Ingrossos tv-program

I varje avsnitt så kör Bianca lite olika moment med gästerna där även hon är med och deltar. Ett spel som hon har kört med flera är frågeleken guilty/not gulity. Där Bianca läser upp påståenden och gästerna samt Bianca håller upp en grön ”not guilty”-skylt om de har gjort eller känner sig träffade av påståendet eller en röd skylt där det står ”guilty” om de känner igen sig i påståendet.

Men i ett avsnitt klipptes leken bort. När Danny Saucedo, 36, och Petra Mede, 52, gästade showen så körde de frågeleken med Bianca. Detta var något som inte togs med i själva avsnittet utan man kunde senare se det på Biancas Instagram eller på bilder från showen. När Hänt nådde Discovery + förklarade de anledningen bakom bortklippningen i avsnittet:

”Precis som med alla andra tv-program så ryms inte alltid allt inspelat material inom programtiden. Som tur är kan bra innehåll som inte får plats i det färdiga programmet på plats i våra övriga kanaler. På våra sociala kanaler kan man få till exempel en exklusiv inblick i inspelningarna exakt så som det var”,
skrev Mathilde Albinsson, presskontakt för BIANCA på Warner Bros. Discovery.

Biancas nya talkshow
Karin Törnblom/TT

FOTO: KARIN TÖRNBLOM / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN