bianca ingrosso

Därför snackar hela världen om Bianca Ingrosso – efter talkshowen

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrossos talkshow BIANCA har äntligen haft premiär och hittills har responsen varit otroligt bra från tittarna. Det är flera spännande gäster som är på plats.
Här är anledningen till att det inte bara är i Sverige som det snackas om Bianca.
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, har många strängar på sin lyra. Hon är inte bara en av Sveriges absolut främsta influencers, entreprenörer och tv-profiler. Nu visar det sig att hon även är en hejare på att vara programledare.

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”, sa Bianca i ett pressmeddelande när det avslöjades att hon skulle få en talkshow.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför hoppade Bianca av Talang och Wahlgrens värld

Efter 10 säsonger i Wahlgrens värld valde Bianca att hoppa av den populära tv-serien där hon och mamma Pernilla Wahlgren, 54, var frontfigurerna.

Bianca förklarade då att beslutet grundar sig i att hon inte har tid längre för serien då hon måste lägga mer tid på sina företag – men hon hintade om att man snart kommer få se henne i rutan ändå.

Vid den tidpunkten satt Bianca i Talang-juryn men bara några månader senare meddelade hon att hon hoppar av den produktionen också.

Nu med facit i hand kan man förstå varför Bianca lämnade projekt efter projekt. Det var ju självklart för att få tid till talkshowen BIANCA.

Nu har det första avsnittet av talkshowen haft premiär och i avsnittet gästades Bianca av Magnus Uggla, 68, hans dotter Agnes Uggla, 32, Mauri Hermundsson, 25, Evin Ahmad, 32, och rapparen ADAAM, 20.

Därför snackas det om Bianca i hela Norden

Och i det andra avsnittet är det inga mindre än Amanda Schulman, 42, Marcus Ericsson, 32, och Lasse Hallström, 76, som gästar Bianca.

När Bianca gör entré i studion möts hon alltid av stående ovationer och människor som jublar. Det gör de i vanlig ordning i det andra avsnittet också.

– Hej! Sitt ner för guds skull! Välkomna tillbaka!, utbrister Bianca och uppmanar publiken att ta sina platser.

Men då avslöjar Bianca ett och annat om showen – den sänds nämligen även i våra grannländer!

– Det är ju här jag alltså kommer stå varje fredag och lördag 22:00 hela hösten. Och alltså vet ni vad, vi sänder ju faktiskt i Norge, Danmark och Finland också! Så jag måste säga haj haj, säger Bianca i den egna talkshowen.

Hänt har sökt Bianca för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN