TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos kväll med Filip Lamprecht – nya bilderna avslöjar

08 okt, 2022 
Filip Lamprecht och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är singel efter uppbrottet från Phillipe Cohen.
Även Filip Lamprecht har vad vi vet levt som singel efter att relationen med Peg Parnevik tog slut.
Se bilderna från profilernas kväll ihop här.
Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slutBrand logo
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Kristin Kaspersens, 52, äldsta son Filip Lamprecht, 25, har under de senaste åren kommit att bli en mycket välkänd profil.

Hans offentlighet tog fart ordentligt när han gick in i en kärleksrelation med kändisdottern Peg Parnevik och de blev ett mycket hett par i kändis-Sverige.

Kändisskapet fick ännu ett uppsving när han gick i sin mammas fotspår och han tog hem vinsten i Let's dance 2021. Bara två år innan hade nämligen hans mamma Kristin tagit hem den prestigefulla glasskon som indikerar på vinst.

Annons

Tätt inpå Filips vinst i programmet tog relationen med Peg slut – han har däremot berättat i en intervju att hans medverkan i Let's dance inte hade något med uppbrottet att göra. Han säger däremot att det kan varit en bidragande faktor.

– Det satte väl oss i en position där man bekräftade lite det man hade känt när man har mycket tid ifrån varandra, säger Filip i podcasten Två meter dumheter och syftar på programmet.

Philippe Cohen och Bianca Ingrosso har gjort slut

Ännu ett av våra mest igenkända par har nyligen gått skilda vägar. Nämligen Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28.

Annons

Efter att flera följare spekulerade kring huruvida paret hade gjort slut eller inte gick Bianca själv ut och bekräftade spekulationerna på sin Instagram där hon berättade att hon nu är singel.

Hon kommenterade även uppbrottet och anledningen bakom det på sin Youtube-kanal.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger Bianca Ingrosso bland annat i sin vlogg.

Bianca Ingrossos festkväll med Filip Lamprecht

Att vara en offentlig person bidrar minst sagt till en viss nyfikenhet kring dejting och kärleksliv hos följarna.

Många av Filips följare började för en tid sedan undra om han och realityprofilen Johnny Edlind möjligtvis hade något mer än bara en vänskaplig relation då de ofta syntes tillsammans. Något han senare dementerade på sin Instagram.

Romansrykten kring Bianca har nu också börjat florera och hon har bland annat synts tillsammans med en okänd man utomlands.

Annons

Under fredagskvällen var det inga mindre än just Filip Lamprecht och Bianca Ingrosso som befann sig på samma tillställning. De båda syntes lägga upp bilder från en klubbliknande lokal där Lyft hade ett kvällsevent.

Filips Insta-story
Biancas Insta-story
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

Annons