Bianca Ingrossos avslöjande om Theos kärleksliv: ”Hånglade med...”

Bianca Ingrosso och Theo Wahlgren

Många är nyfikna på Theo Wahlgrens kärleksliv.
Men det har han själv varit väldigt privat kring.
Nu kommer däremot syster Bianca Ingrosso med ett avslöjande.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso bekräftar nya dejten: ”Jag har panik”
0:27

Efter reklamen: Bianca Ingrosso bekräftar nya dejten: ”Jag har panik”

(0:27)

Slå på ljud

Familjen Wahlgren/Ingrosso kan vara en av våra mest igenkända familjer och de delar ofta med sig om allt mellan himmel och jord – allt från relationer, byggprojekt och deras vardag.

En som däremot valt att vara aningen mer privat är yngsta sonen Theo Wahlgren, 15. Han syns titt som tätt i Wahlgrens värld eller på syskonens sociala medier men är själv inte särskilt aktiv i det offentliga rummet.

Något som många däremot är nyfikna på är Theos kärleksliv – men det har det varit väldigt tyst kring. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld säger dock Bianca Ingrosso något om sin lillebror som får sin mamma Pernilla Wahlgren till förvåning.

– Theo sa till mig att han hånglade med en tjej i helgen, säger Bianca.

– Va!? Gör han sånt? Han är så liten, säger Pernilla glatt men förvånat.

– Han är 15, jag förlorade oskulden då, avslöjar Bianca.

Bianca berättar om relationen till ex-pojkvännen Phillipe

Och när det kommer till just kärleksliv så är flera i familjen hemlighetsfulla. Bianca som under en lång tid var tillsammans med Phillipe Cohen kunde i somras bekräfta att relationen en gång för alla var över och idag lever hon så vitt vi vet som singel.

Hon hintar ibland om eventuella dejter och liknande men så mycket mer än så vet vi inte. Hon kunde däremot avslöja i en vlogg att hennes och exet Phillipes relation har utvecklats till en fin vänskap efter uppbrottet.

– Vi har ju varit ett hett ämne eftersom vi varit så upp och ner i alla år, men alltså jag och Phillipe har verkligen en så fin relation just nu. Det är inget drama, det är inget tjafs, det är verkligen inget negativt över huvud taget. Vi har bara en så fin, genuin respekt till varandra, säger Bianca i vloggen.

Spekulationerna kring Benjamin Ingrossos kärleksliv

Den näst yngsta sonen Benjamin Ingrossos kärleksliv har minst sagt varit på tapeten under den senaste tiden. Det var under sommaren som rykten började florera kring att han skulle dejta den norska influencern Frøya Winther, 30.

De syntes ofta ihop och hon var dessutom med på en resa utomlands med Benjamins vänner – under resan publicerades bilder på dem som indikerade på en romans. Och en romans har Frøya dessutom bekräftat att det var.

Men under vintern syntes de allt mindre tillsammans och flera började misstänka att de gått skilda vägar – tills Pernilla publicerade en video på Benjamin och Frøya under en familjemiddag. Statusen är alltså lite oklar mellan dem och Benjamin har aldrig bekräftat relationen riktigt.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN