ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernillas nya video avslöjar Benjamin Ingrossos träff med Frøya

25 jan, 2023 
Benjamin och Pernilla
Under den senaste tiden har flera följare börjat misstänka att den eventuella romansen mellan Benjamin och Frøya är över.
Men kan det vara så att Pernilla Wahlgren nu råkat avslöja en ny dejt?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melina Criborn om Benjamin Ingrosso: ”Sover fortfarande över”Brand logo
Melina Criborn om Benjamin Ingrosso: ”Sover fortfarande över”

Nyfikenheten är stor kring Benjamin Ingrossos, 25, kärleksliv och det spekuleras ständigt kring vem och om han dejtar någon.

Under fjolåret var det främst ett namn som ofta dök upp tillsammans med Benjamin – nämligen den norska influensern Frøya Winther, 30.

Flera gånger har de synts åka mellan Oslo och Stockholm för att hälsa på varandra och extra uppmärksammat blev romansryktet när hon syntes tillsammans med Benjamins familj under en resa i somras.

Men framåt slutet på året började följarna misstänka att romansen nått sitt slut. Flera menade att det fanns flera tecken på att så var fallet. Bland annat var det tyst från Benjamins håll när Frøya fyllde år och när Benjamin flera gånger fått frågan om han är singel har svaret varit ja.

Avslöjade Pernilla precis Benjamins relation med Frøya?

Men efter att Benjamins mamma Pernilla Wahlgren publicerat en video på hennes Instagram tidigare i veckan så verkar det luta åt att de fortfarande ses trots allt.

Annons

Det visar sig nämligen att ingen mindre än Frøya, tillika småbarnsmamman är placerad bredvid Benjamin vid middagsbordet som är dukat för dem. De hörs inte säga något men av videon att tolka så ser de minst sagt ut att ha en trevlig stund vid varandras sida.

Pernilla Wahlgrens Instagram-story
Pernilla Wahlgrens Instagram-story

Kryptiska svaren om relationsstatusen

Relationsstatusen mellan Benjamin och Frøya har aldrig riktigt blivit bekräftad men de båda har berättat i intervjuer att de har det bra. Men de är minst sagt hemlighetsfulla kring relationen.

När Frøya blev intervjuad av norsk media i fjol så svarade hon på frågan om relationen till Benjamin.

– Det går superbra. Vi roar oss, säger Frøya Sofie Winther.

– Vi får se vad som händer, sa influensern och på frågan om det är en romans på gång svarade hon:

– Det ser väl lite så ut.

När Hänt träffade Benjamin ett par månader innan var han kryptisk i sitt svar och berättade även att han gärna håller sitt privatliv privat.

– Det har inte blivit någonting och det har inte blivit inte någonting. Njae, jag säger ingenting, sa han då till Hänt.

Hur relationen mellan dem ser ut idag får tiden utvisa, men en sak som är säker är att de ser ut att trivas i varandras sällskap.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons