ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrosso: Så ser mitt kärleksliv ut idag

31 dec, 2022 
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrossos kärleksliv har varit minst sagt omtalat på senaste tiden.
Särskilt efter hans beryktade romans med norska influensern Frøya Winther.
I tv-versionen av Benjamins konsert med Kungliga Filharmonikerna pratar han öppenhjärtigt om hur hans kärleksliv ser ut idag.
Annons
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos, 25, kärleksliv har varit väldigt omtalat det senaste året. Romansryktena har mestadels rört sig om den norska influencern Frøya Winther, 30, då de har synts tillsammans flera gånger under det gångna året.

Båda har turats om att hälsa på varandra i Oslo och i Stockholm och Frøya Winther har även rest med Benjamins familj mer än en gång detta år.

När Benjamin fyllde 25 år överraskades han med en resa till Paris. Frøya åkte även ned dit för att gratulera artisten på stora dagen. Vi kunde se flera bilder på sociala medier när de strosade på Paris gator och åt mat på fantastiska restauranger.

Benjamin Ingrossos beryktade romans med Frøya Winther

– Det har inte blivit någonting och det har inte blivit inte någonting. Njae, jag säger ingenting, sa han då till Hänt.

Frøya Winther har även blivit intervjuad av norsk media om Benjamin och influencern har berättat öppenhjärtigt om sina känslor för Benjamin.

Annons

– Det går superbra. Vi roar oss, säger Frøya Sofie Winther.

– Vi får se vad som händer, sa influensern och på frågan om det är en romans på gång svarade hon:

– Det ser väl lite så ut.

”Frøya och Benjamin no more?”

Men nu var det längesedan duon sågs tillsammans och de kommenterar inte varandras bilder längre av vad vi kan se. Enligt artistens nära vän Melina Criborn, 32, ska Benjamin även ha velat att hon fixar en dejt till honom.

”Angående Benjamin och Frøya Winther, lyssnade på förra veckans avsnitt av Inga beiga morsor då Melina berättar om att hon ordnat en blind date till sin bror. Då säger hon att när Benjamin hade fått reda på det hade han blivit sur och sagt "varför fixade du inte ihop mig med henne istället…" Så Frøya och Benjamin no more?”, skriver en följare enligt Bloggbevakning.

Benjamin har även förtydligat i en intervju med Expressen att han är singel:

– Ja! Ja, utbrast han i intervjun med tidningen

Benjamin Ingrosso om kärlekslivet idag

Nu kan vi mötas av nya detaljer om Benjamins kärleksliv. Under artistens konsert med Kungliga Filharmonikerna pratar artisten öppenhjärtigt om hur hans kärleksliv ser ut idag. Även om hjärtesorgen efter uppbrottet från exet Linnea Widmark.

Annons

– Många av mina låtar handlar om hjärtesorg, jag är trots allt 25 så min livserfarenhet är inte jättelång. Så det blir att jag skriver om det jag kan relatera till själv och hjärtesorg var något som tog hårt på mig som jag bearbetade väldigt länge. Men Allt det vackra blev den låt som landade i att jag kunde titta tillbaka på mitt förra förhållande och se det ur ett mycket finare perspektiv än innan då jag bara var ledsen och sårad. Nu kunde jag se det så att jag har lärt mig mycket av det här och det var otroligt fint, säger han.

På frågan om hur det står till med kärleken idag svarar han:

– Som en reklampaus, jag har allt det vackra framför mig. Det kommer när det kommer.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons