LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso om nya träffen med Phillipe Cohen – berättar om känslorna

13 feb, 2023 
BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN
Det har gått drygt ett halvår sedan dess att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut. Nu har de återigen setts och Bianca berättar om de starka känslorna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Desiré Inglander om resan med Bianca Ingrosso: "Hon är…”Brand logo
Desiré Inglander om resan med Bianca Ingrosso: "Hon är…”

Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 28, var ett par i drygt åtta års tid. De testade på det mesta från att vara sambos till att ha distansförhållande. De hade flera pauser i relationen men gång på gång hittade de tillbaka till varandra.

Men i somras kom totalvändningen. Bianca berättade då att det var slut och det kändes annorlunda den här gången.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram då.

Därför tog det slut mellan Bianca och Phillipe

Bianca har tidigare berättat i en vlogg på Youtube om varför det egentligen tog slut med Phillipe.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången, sa hon och fortsatte:

Annons

– Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den.

Bianca Ingrosso om träffen med Phillipe Cohen

Sedan dess har Bianca fokuserat på sig själv, jobbet och träning och hon verkar lyckligare än någonsin. Men i hennes senaste vlogg på Youtube kom Phillipe plötsligt på tal igen.

– Vi har ju varit ett hett ämne eftersom vi varit så upp och ner i alla år, men alltså jag och Phillipe har verkligen en så fin relation just nu. Det är inget drama, det är inget tjafs, det är verkligen inget negativt över huvud taget. Vi har bara en så fin, genuin respekt till varandra, säger hon och fortsätter:

– Vi har verkligen lämnat på så fina terms just denna gång, vilket känns så himla fint. Vi har absolut inte bråkat tidigare gånger när vi har gjort slut men det har ju varit tufft att se honom ute och man har ju tänkt så mycket på honom. Han har ju också gått igenom såhär att vi inte känt oss klara med varandra tidigare.

Bianca berättar också om när de nyligen sågs på nattklubben Spy bar och stämningen var på topp!

– Vi såg varandra på Spy bar för bara en vecka sedan och jag var så himla glad över att se honom. Vi sa hej, kramades och pratade som vänner och det känns så fint och moget att äntligen kunna göra det utan att göra en scen.

Så kul att ni har en så fin relation idag, Bianca och Phillipe!

PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO
Bianca och Phillipe.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons