LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso visar upp kärleken till Phillipe Cohen efter återföreningen

23 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Bianca och Phillipe
I veckan avslöjade Bianca Ingrosso att hon och kärleken Phillipe Cohen återigen är ett par.
Efter stort hemlighetsmakeri visar hon nu upp fina förhållandet!
Annons
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger BiancaBrand logo
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger Bianca

Turerna i Bianca Ingrosso, 25, och Phillipe Cohens, 26, har varit lika många som snabba. Genom åren har följarna fått se paret i både toppar och dalar då de haft ett riktigt ”av och på”-förhållande. Men under den senaste förändringen har paret varit ovanligt tysta.

Följarna reagerade redan i slutet av förra sommaren på att Phillipe plötsligt var spårlöst försvunnen från Biancas sociala medier. Inte längre dök han upp i vloggar, i storys eller inlägg på Instagram. Inte heller då Phillipe visade upp nya familjemedlemmen, hunden Ted, kommenterade Bianca den stora lyckan. Något som är väldigt otypiskt den populära influensern då hon gjort sig känd för att älska hundar.

När Phillipe dessutom valde att flytta från den lägenhet som låg i nära anslutning till Biancas var följarna säkra på att något inte stod rätt till mellan paret.

Bianca Ingrossos oväntade bomb

Och mycket riktigt, flera månader senare avslöjade Bianca i en vlogg att hon och Phillipe faktiskt gått skilda vägar.

Annons

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat hålla privat. Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, sa hon då.

För en tid sedan var det dock dags för följarna att börja spekulera i diverse kommentarsfält igen. Då hade nämligen paret återigen börjat följa varandra på Instagram och syntes även vandra omkring i närheten av varandras bostad. När Bianca dessutom la upp en bild på Instagram där hon berättade att hon åt middag med sigg ex var följarna säkra på att något var på gång.

Även här fick de rätt. I veckan berättade Bianca att hon och Phillipe återigen är ett par i podcasten Ursäkta. Det var när hon fick frågan kring vilken fråga Bianca aldrig svarar på som hon släpper bomben:

Annons

– Om jag och Phillipe är ihop igen typ. Vi är ihop igen, säger hon i podcasten.

Visar upp kärleken till Phillipe Cohen

Nu kan Bianca äntligen visa upp kärleken för både pojkvännen Phillipe och hunden Ted offentligt. I ett inlägg som Phillipe själv lagt upp på sig tillsammans med valpen skriver han:

”Två krigare”.

Ovh Bianca är inte sen med att svara. För att visa sin kärlek skriver hon i kommentarsfältet två röda hjärtan.

FOTO: TT

Annons