Bianca Ingrossos vassa svar på tal efter otrohetsryktet

Bianca om otrohetsryktet med Phillipe
Bianca Ingrosso har fått höra att det pratas om en eventuell otrohet mellan henne och pojkvännen Phillipe Cohen. Nu svarar hon på ryktet.
Annons

För fyra månader gick realityprofilen och influencern Bianca Ingrosso, 24, och pojkvännen Phillipe Cohen, 25, skilda vägar. Trots att de inte längre var ett kärlekspar fortsatte de att vara vänner, något Bianca berättade för Hänt i februari.

Annons

– Vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa Bianca Ingrosso då.

I podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B avslöjade hon dock nyligen att de nu har hittat tillbaka till varandra.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv.

Annons

Redan innan Bianca Ingrosso bekräftade att hon och Phillipe Cohen återförenats anade hennes följare att de hade börjat träffas igen. Det spekulerades länge i om de än en gång var ett par och huruvida Bianca Ingrosso då hade rätt att på sina forum prata om hur man går vidare efter ett uppbrott.

Under den tiden var hon inte redo att bekräfta förhållande, men i podcasten berättade hon i efterhand att kritiken tog hårt på henne.

– Försök inte nedvärdera det jag gick igenom i två månader när jag mådde skit. För oavsett om vi väljer att gå tillbaka till varandra så har jag gått igenom ett uppbrott och funnit mig själv igen, sa hon.

Bianca Ingrossos svar om uppbrottet från Phillipe

Efter att de bekräftade relationen har följarna fortsatt att spekulera och skvallra om paret.

– För resten av världen så blir det ju en nyhet när man gör slut och sedan en nyhet när man blir tillsammans igen. För oss är det ju inte en nyhet utan det är bara samma gamla Bianca och Phillipe, säger Bianca i det senaste avsnittet av podcasten.

Annons

Hon får mycket frågor om varför hon valt att berätta så öppet om uppbrottet och återföreningen och avslöjar nu att det beror på att hon vill undvika felaktiga rykten.

– Jag har förstått att folk har väldigt lätt att ha förutfattade meningar om honom som pojkvän, mig som flickvän, oss som par. Till och med Lovisa (Biancas assistent, reds. anm) har varit så att ”jag har vänner som säger sig veta att du var otrogen och därför tog det slut”. Jag bara ”hur kan de veta någonting som de säger är fakta som inte ens stämmer”. Därför är jag väldigt mån om att det ska bli rätt bild, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…