LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso i chock efter avslöjandet om Joachim Lennholm

24 okt, 2022 
Bianca Ingrosso och Joachim Lennholm
Joachim Lennholm har hållit sig undan från rampljuset sedan uppbrottet från Pernilla Wahlgren.
Nu dyker han plötsligt upp i Wahlgrens värld – till Bianca Ingrossos stora förvåning.
Annons
Pernilla Wahlgren om flytten till lyxhuset – efter alla motgångarBrand logo
Pernilla Wahlgren om flytten till lyxhuset – efter alla motgångar

Pernilla Wahlgrens, 54, kärleksliv har blivit rejält omskrivet i medierna genom åren. Efter en stökig skilsmässa från barnens pappa, Emilio Ingrosso, 57, blev hon ihop med polisen Joachim Lennholm, 49, och tillsammans fick de sonen Theo Wahlgren, 15.

Joachim och Pernilla höll ihop i sex år innan relationen tog slut. Uppbrottet tog hårt på tv-profilen, vilket hon har berättat om i Stjärnorna på slottet.

– Jag var jättelycklig och tänkte att nu har jag mitt barn och ska få vara familj. Äntligen en pappa som är närvarande. Och sen… han kämpade, men innan Theo var ett år tog det slut, sa hon då.

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers medverkan i Wahlgrens värld

Efter separationen från Joacim Lennholm var Pernilla singel i många år. Men så plötsligt började hon hinta om att hon träffat någon och snart avslöjades det att denna någon är ingen mindre än Christian Bauer, 56.

Annons

Sedan relationsavslöjandet har vi fått se en hel del av Christian. Han är ständigt närvarande i Pernillas sociala medier-kanaler och dyker även upp i Wahlgrens värld titt som tätt. Att få med honom i familjens realityserie var inte speciellt svårt. Pernilla har tidigare berättat för Aftonbladet hur det gick till när Christian Bauer tackade ja till att synas i Wahlgrens värld.

– Vi frågade: ”Kan du tänka dig?” och han sa ja. Han säger alltid ”om du vill, jag gör vad du vill”, berättade Pernilla då.

Biancas chock efter avslöjandet om Pernillas ex Joachim Lennholm

Någon som inte har synts lika mycket i offentligheten är exet Joachim Lennholm. Faktum är att han knappt har varit med på en bild sedan uppbrottet från Pernilla. Tv-profilen har tidigare förklarat att Joachim helt enkelt föredrar att inte vara offentlig.

Annons

Men i den nya säsongen av Wahlgrens värld, som just nu visas på Kanal 5 och discovery+, dyker Joachim upp! I avsnittet blir Bianca Ingrosso, 27, rejält chockad när Pernilla Wahlgren berättar att exet ska vara med på evenemanget.

– Jocke kommer också, säger Pernilla, varpå Bianca svarar:

– Nej. Vänta, vänta, vänta... ska Jocke och Chrille och du... oh jävlar, jag trodde aldrig...

Pernilla Wahlgren berättar vidare att hon och Joachim Lennholm faktiskt träffas då och då eftersom de har en son ihop.

– Jag och Theos pappa har faktiskt alltid firat Theos födelsedag tillsammans vilket jag tycker är väldigt fint trots att man är separerade. Och i år har vi ju utvidgat familjen med Bauer. Och det är också fint att det inte är några problem.

FOTO: discovery+, Gustav Mårtensson/Aftonbladet/TT

Annons