ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här dyker Pernillas ex Joachim upp – syns ihop med Christian Bauer

12 okt, 2022 
Pernilla, Joachim och Christian
Hur är Christian Bauers relation till Pernilla Wahlgrens ex Joachim Lennholm?
I Wahlgrens värld får tittarna se en liten tjuvkik på ett möte mellan de båda männen. Se här!
Annons
Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskampBrand logo
Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp

Pernilla Wahlgren är idag upp över öronen förälskad i sin Christian Bauer. Innan de möttes var Pernilla singel i flera år, men hon har två rätt långa förhållande i bagaget. Dels med Emilio Ingrosso, som hon har barnen Bianca, Benjamin och Oliver med, dels med Joachim Lennholm, som hon har sonen Theo med. Joachim träffade hon under en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm, under 2002.

Joachim Lennholms otrohet – Pernillas ord om smärtan

Men kärlekssagan gick sedan i kras under 2008 – Joachim var otrogen mot Pernilla. Detta har artisten pratat om vid flertal tillfällen, bland annat i podcasten Wahlgren & Wistam.

Annons

– Jag hade aldrig klarat mig utan mina vänner. Det tog mig många år innan jag vågade prata om det, har Pernilla tidigare berättat.

– Men jag har kommit ur depressionen och ältandet och skuldtänkandet nu.

Christian Bauer och Joachim Lennholms möte

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld får man se hur Pernillas ex Joachim och hennes ny kärlek Christian träffas. Är det första mötet eller inte är okänt, men man får se under ”kommer nästa avsnitt” att de både männen kramas och hälsar. Man får även höra hur Bianca och Pernilla har ett samtal där de säger:

Annons

– Jocke kommer också.., säger Pernilla varpå en upprörd Bianca utbrister:

– Ska Jocke, Chrille och du..!? Shit vad sjukt!

Vad det hela gäller får vi alltså vänta och se tills nästa avsnitt släpps – men en sak som är säker är att detta är de första offentliga bilderna på Joachim på flera år – då han inte synts till på mingelbilder eller i andra offentliga sammanhang sedan relationen med Pernilla tog slut.

Här är bilder på mötet, där de även hälsar på brodern Linus Wahlgren:

Annons
Annons