Bianca Ingrosso om förändringen efter återföreningen: ”Meckigt”

Bianca om otrohetsryktet med Phillipe
För några veckor sedan avslöjade Bianca Ingrosso att hon och ex-pojkvännen Philippe Cohen återigen blivit ett par. Nu berättar hon om den jobbiga förändringen efter återföreningen.
Annons

Det var för fyra månader sedan som Bianca Ingrosso, 24, och Philippe Cohen, 24, valde att gå skilda vägar. I Wahlgrens värld fick tittarna följa uppbrottet och Bianca var helt förkrossad över att relationen tagit slut.

Annons

För några veckor sedan avslöjade realityprofilen att hon och ex-pojkvännen bestämt sig för att ge förhållandet en till chans. I podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B berättade Bianca att hon har dejtat Philippe i tre veckor nu, och att hon är glad att de fick en paus från varandra.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, sa hon i podden.

Bianca Ingrosso om tuffa förändringen

I Biancas senaste video på Youtube, berättar hon nu om den tuffa förändringen efter återföreningen med pojkvännen.

Annons

– Jag måste faktiskt erkänna nu när jag och Philippe är tillsammans igen och vi inte bor ihop, att det är lite meckigt att sova hos honom ena natten och sova hos mig andra natten.

Bianca Ingrosso fortsätter:

– Eftersom jag har hundarna och de ska ha hundmat och det är sele och koppel och väska. Jag ska ha kläder och om jag ska träna ska jag ta med träningskläder och träningsskor, dagen-efter kläder och smink. Jag har mina hudprodukter där hos honom och tandborste och allting, men allt sådant här ska ändå med några gånger i veckan, säger hon.

Nu ser Bianca Ingrosso fram emot flytten till sin nya lägenhet, eftersom hon då kommer bo granne med Philippe.

– Jag längtar till om en månad när jag flyttar till min nya lägenhet för den är ju faktiskt granne med honom. Alltså, tur att vi blev ihop igen för fatta hur stelt att bo så pass nära Philippe om vi inte hade gått tillbaka till varandra, säger Bianca.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…