Artikeln innehåller reklamlänkar
Idol 2023 marknadsföring banner

Pernilla om samtalet med Phillipe – innan återföreningen med Bianca

23 apr, 2019 
AvStina Dahlgren
Pernilla Wahlgren om samtalet från Phillipe innan återföreningen med Bianca
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är återigen tillsammans. Nu berättar hennes mamma Pernilla Wahlgren om telefonsamtalet hon fick strax innan paret blev ihop igen.
Annons

Nyligen avslöjade influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, att hon återigen är tillsammans med Phillipe Cohen, 25. Paret gjorde slut för fyra månader sedan efter att ha haft en kärleksrelation till och från i flera år. I podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B berättade Bianca Ingrosso om beslutet.

– Jag är jätteglad att det hände. Jag fick fyra månader på mig att hitta tillbaka till mig själv, sa Bianca Ingrosso då.

Nu berättar hennes mamma, artisten Pernilla Wahlgren, 51, om parets återförening.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Recept.se Nyhetsbrev

– Han är tillbaka i familjen igen, utbrister hon i podcasten Wahlgren & Wistam.

Hon säger att uppbrottet var tufft för hela familjen och att det inte bara har varit Bianca Ingrosso som har saknat Phillipe Cohen.

– Barnen blir ju som en del av vår familj. Phillipe är ju som en extrason, de har varit tillsammans i sex år, sedan både Bianca och Philippe var väldigt unga. De är ju trots allt bara 24 och 25. Och självklart saknade jag honom.

Annons

Phillipe Cohens samtal till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren avslöjar också att hon fick ett telefonsamtal från Phillipe Cohen strax innan han och Bianca Ingrosso blev tillsammans igen.

– Sedan var det så gulligt för han ringde mig strax innan de blev ett par igen och sa hur mycket han saknade även oss och mig väldigt mycket. 

Samtidigt passar hon på att försvara sin dotter. En del av de som följer familjen har haft synpunkter på att paret än en gång blir tillsammans då de tidigare gjort slut flera gånger.

– Det finns alltid folk som ska tycka och tänka, men de är väldigt trygga och lugna i sitt beslut, säger Pernilla Wahlgren.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Youtube

Annons