Bianca Ingrosso om David Batras tårar i Talang – berättar om chocken

Bianca Ingrosso & David Batra Talang

Den nya säsongen av Talang kommer tydligen bli väldigt känslosam.
I en intervju med Expressen berättar Bianca Ingrosso nu om David Batras tårar.
– Aldrig sett honom så, säger hon.
Allt om regissören Edward af Sillén – ny i Talangjuryn
Slå på ljud

Fredagen den 15e januari är det premiär för nya säsongen av Talang - ett program som sänts i över tio år och som fortfarande är lika populärt. Som vanligt är det Pär Lernström som leder programmet med hjälp av sin sidekick Samir Badran, men i självaste juryn är det däremot mycket som har hänt.

Tidigare år har det varit Bianca Ingrosso, David Batra, LaGaylia Frazer och Alexander Bard som tillsammans bestämt vilka av de sökande som ska gå vidare och inte, men i år ser det annorlunda ut. Bianca och David är med som vanligt, men Alexander och LaGaylia har däremot blivit ersatta av regissören Edward af Sillén och sångaren Sarah Dawn Finer.

LÄS OCKSÅ: Gravida Carolinas oro efter händelsen med pojkvännen

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos ord om nya juryn

I Nyhetsmorgon berättar Bianca om den nya juryn.

– Det har faktiskt varit helt underbart. Jag känner ju de sen innan så det har varit väldigt bekvämt och väldigt familjärt, så vi har haft otroligt fina och djupa samtal sinsemellan. Så ja, tryggt bara. Och väldigt roligt. De tillför väldigt bra saker och säger bra saker. Så bra saker att jag knappt har något att säga, säger hon.

Men förutom en härlig stämning mellan juryn lovar Bianca även en hel del dramatik i årets säsong av programmet.

– Det är väldigt gott och blandat i år. Väldigt bra humor och stand up och så sjuka och oklara saker att man är såhär "hur kom du ens att tänka på det här?". Och sen sång, avslöjar hon innan hon fortsätter med att berätta vad hon tycker har varit roligast:

– Stand up har varit roligast för det kan bli så fruktansvärt dåligt. Vi har också jättejättejättekassa nummer i år. När det liksom blir hemskt att titta på. Men sen är jag ju också en sucker för sång och dans måste jag säga.

David Batras tårar

Men tydligen kommer det också bli en hel del tårar i år. I en intervju med Expressen berättar Bianca om de starka känslorna.

– Pär blir väldigt rörd i år, Sarah delar med sig av väldigt mycket erfarenheter, Edward blir också han väldigt berörd, säger hon.

Men hon avslöjar också att David kommer att visa en helt ny sida av sig själv.

– Framför allt David, jag har aldrig sett honom så. Det är en väldigt fin säsong som jag tror många kommer kunna relatera till, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Sarah Dawn Finers stora gravidlycka – avslöjar i Efter fem

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos chock efter Jenny Alversjös avslöjande i tv

SENASTE NYTT!