TV4:s nya avslöjande om Alexander Bards ersättare i Talang

Alexander Bard och Bianca Ingrosso

Efter att Alexander Bard gick ut med ett uttalande angående Black lives matter-rörelsen fick han sparken från TV4.
Nu framgår det att Bianca Ingrosso har varit en del i valet av nya jurymedlemmen i Talang, som alltså kommer att ersätta Alexander Bard.
Slå på ljud

I mitten av juni gick artisten och före detta Talang-jurymedlemmen Alexander Bard, 59, ut med ett Twitter-inlägg som väckte starka reaktioner. Han uttalade sig om Black lives matter-rörelsen, vilket ledde till enorma kosekvenser för honom. Samma dag som uttalandet gjordes valde TV4 att avsluta samarbetet med Alexander Bard och sparkade honom från uppdraget som jurymedlem i Talang.

Talangjuryn

FOTO: Karin Törnblom/TT

Influencern Bianca Ingrosso, 25, som även hon är en del av juryn, visade tidigt att hon absolut inte stod bakom Bards uttalande. Hon gick direkt ut på sociala medier och berättade att hon hade för avsikt att lämna juryn om Alexander Bard skulle få sitta kvar. Så blev ju inte fallet, men nu verkar det som att Bianca kommer att få lite inverkan trots allt.

”De förlitar sig väldigt mycket på mig”

Det är nämligen så att Bianca Ingrosso har varit med och valt ut Alexander Bards ersättare.

– Jag är jättetacksam över de som producerar Talang, säger Bianca Ingrosso till Aftonbladet och förklarar att de haft en sms-konversation där de ställt frågorna: ”Vad vill du?”, ”Vad tycker du?”, ”Har du nåt intressant?” samt ”Nu är den här i loopen”. Hon fortsätter:

– De förlitar sig väldigt mycket på mig.

Bianca kommer alltså att sitta kvar i juryn, men om det blir med David Batra och Lagaylia Frasier i år igen är oklart. Och inte heller vill Bianca avslöja något!

– Jag tror att det kommer bli jättebra i år. Så mycket kan jag säga, säger Bianca till Aftonbladet.

Hon förklarar även att det inte har varit så många namn i loopen, men de som det pratats om har Bianca Ingrosso varit glad inför.

– De som det har pratas om har jag varit väldigt positiv till. Och resultatet kommer vara magiskt.

Bianca Ingrosso

FOTO: Karin Törnblom/TT

TV4:s egna ord om nya konstellationen

Exekutiva producenten för Talang på TV4, Caroline Norrby, bekräftar att de har haft korrespondens med Bianca Ingrosso angående den nya jurymedlemmen.

”Talang är ett fantastiskt underhållningsprogram där juryns roll är helt central och vi ser fram emot att presentera en ny jurykonstellation inom närtid”, skriver hon i ett sms till Aftonbladet och fortsätter:

”Naturligtvis har vi en dialog med alla jurymedlemmar under sådana processer och informerar om nya kollegor såklart”.

FOTO: TT

LÄS GÄRNA: Talang Sverige: Så gick det sen för vinnarna

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!