LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför har Bianca Ingrosso tagit bort Åsa Ingrossos inredning

24 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Bianca och Åsa
Bianca och Åsa Ingrosso har en nära kontakt – något de båda pratat om i flera intervjuer.
Nu berättar Bianca att hon har valt att slänga ut Åsas saker från sin lägenhet.
– Men Åsa höll med mig, säger hon i podcasten Ursäkta.
Annons
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyteBrand logo
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte

Pernilla Wahlgren, 53, har tillsammans med dansaren och krögaren Emilio Ingrosso, 55, de tre barnen Bianca Ingrosso, 25, Benjamin Ingrosso, 23, och Oliver Ingrosso, 30. Barnen är främst uppvuxna med sin mamma som efter uppbrottet med Emilio länge levde som ensamstående.

Men att de inte bott hemma hos pappan regelbundet betyder inte att de har dålig kontakt. Snarare tvärtom. I intervjuer har både Bianca och Benjamin berättat om kärleken för båda sina föräldrar medan Oliver valt att hålla sig helt utanför offentlighetens rampljus. Sedan många år tillbaka bor även Emilio i Spanien tillsammans med stora kärleken Åsa Ingrosso, 44. Tillsammans driver dem flera restauranger och har byggt upp ett starkt varumärke.

Åsa har även flera gånger berättat om den fina relation hon har med Emilios barn.

Öppenhjärtiga orden om Bianca Ingrossos ätstörning

Och att Åsa är viktig även för Bianca råder det inget tvivel om. I en öppenhjärtig intervju med Sarah Dawn Finer i podcasten Talk to me berättade Bianca nyligen att Åsa var den första att uppmärksamma den populära influencerns svåra ätstörning. Bianca har flera gånger talat öppet om att hon kämpar mot bulemi men länge var det något som hon gömde långt inom sig.

Annons

– Det var när jag var i Spanien och vi hade ätit. Hans fru uppmärksammade att jag alltid sprang in på toa och satte på kranen. Då sa hon till min pappa att ”nu måste du gå in och bara öppna dörren och se vad fan det är hon gör egentligen”. Så öppnade han dörren och jag var mitt i mitt kräkande. Mitt i mitt skämmigaste och mitt i mitt riktigaste jag. Då skämdes jag enormt mycket, berättade Bianca Ingrosso i podcasten.

Bianca Ingrosso slänger ut Åsas saker

Även då Bianca för ett par år sedan skulle renovera sin lägenhet blev det tydligt att hon har stort förtroende för bonusmamman. Då fick Åsa nämligen äran att stå för det estetiska i lägenheten och plockade med mycket omsorg ihop inredningen till Bianca.

Nu verkar dock den populära influencern ha tröttnat på bonusmammans prylar – och har slängt ut allt. I podcasten Ursäkta förklarar Bianca orsaken bakom valet.

Har du aktivt rensat ut Åsas inredning från din lägenhet?

– Ja, jag har det. Men Åsa höll med mig, hon ba ”jag är också så trött på guldigt”. Men alltså hon och jag är så lika, vi byter stil varannan månad, svarar Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Guld är, uääh. Det ska vara färg! Färg överallt.

FOTO: Youtube/TT

Annons