Bianca Ingrosso avslöjar okända sexkravet i Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

I den nya säsongen av Wahlgrens värld får tittarna ännu en gång en stor inblick i kändisfamiljens privatliv.
I ett avsnitt av realityserien avslöjar Bianca Ingrosso nu sitt okända sexkrav.
– Jag är livrädd för det, säger Pernilla efter orden.

Bianca Ingrosso, 26, har en väldigt nära relation till sin mamma Pernilla Wahlgren, 53, och i deras egna realityserie Wahlgrens värld har tittarna fått följa med i allt ifrån resor och vardagsliv till fester och en hel del kaos som kommer med kändislivet.

Bianca och Pernilla har inte heller hymlat med att deras relation går upp och ner, och de är väldigt bjussiga när det kommer till att visa upp en ärlig sida av deras mor- och dotterrelation.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om kärlekslivet

Tidigare i år kom den glada nyheten att Pernilla har börjat dejta igen efter flera år som singel. Till en början höll hon relationen med den mystiske mannen hemlig, men tillslut avslöjade hon att det var marknadschefen Christian Bauer som hon träffat.

Efter kärleksavslöjandet har tv-profilen visat upp sin kärlek en hel del, och i den senaste säsongen av Wahlgrens värld får tittarna följa med på början av parets resa.

Exklusivt
REDAN GIFT Christians reaktion efter Pernillas hemliga bröllop

Bianca Ingrossos okända sexkrav

I ett avsnitt av realityserien berättar Pernilla för Bianca att hon har blivit tipsad om en man genom en gemensam vän, och att hon faktiskt funderar på att gå på en dejt med honom. Hon visar då en bild på Christian varpå Bianca blir exalterad och stöttar sin mamma till att våga ge sig ut i dejtinglivet igen.

Att Bianca tycker att Christian är väldigt snygg är något som framgår tydligt i avsnittet.

– Alltså jag hade ju kunnat ligga med honom, han är inte så gammal. Om man är sådär snygg när man är 50, alltså då hoppar man på den människan. Rakt på, säger Bianca bland annat med glimten i ögat.

Och Pernilla håller med, men hon bär på en oro - nämligen att han inte kommer vara rakad.

– Problemet bara med med killar i min ålder är att de kanske inte rakar pungen. Så nu är jag livrädd för det, säger hon.

Och en orakad pung verkar vara ett big no no även för Bianca, något som hon är väldigt tydlig med.

– Jag har varit med om det där, det är inte kul när det är en peruk där nere. Vad ska jag ner där och nosa för om det är massa pubishår?

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik grät innan hon gästade Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Lina Hedlund om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

FOTO: Wahlgrens värld/Discovery +

Senaste nytt