TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Benjamin Ingrossos nya barnbesked – efter uppbrottet från Linnea Widmark

21 feb, 2021 
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso har tre syskon.
Av barnen Wahlgren/Ingrosso är han yngst, men nu berättar han om barnplanerna och hur gammal han vill vara när han blir pappa.
– Vill jag ha barn?, säger Benjamin.
Annons
Se statsministerns kärleksråd till Benjamin Ingrosso "klockrent"Brand logo
Se statsministerns kärleksråd till Benjamin Ingrosso "klockrent"

Benjamin Ingrossos, 23, kärleksliv är ständigt ett hett ämne. Under många års tid var han tillsammans med influncern Linnea Widmark. Men sedan relationen tog slut har han varit väldigt kryptisk kring vad som sker på kärleksfronten.

Uppbrottet från Linnea verkade ta ganska hårt på Benjamin. Under hösten har han gjort succé med sin medverkan i Så mycket bättre. Som han själv beskriver det har han gått från att vara en "skitunge från Kanal 5" till att istället bli en folkkär profil på TV4. I programmet fick tittarna ta del av hans tolkningar av gamla låtar och det blev tydligt att det var just ex-flickvännen Linnea som han sjöng om.

Benjamins liv efter uppbrottet från Linnea

Linnea verkar dock ha gått vidare mycket snabbare än Benjamin. Hon har nämligen bosatt sig i Costa Rica för ett liv med sin nya pojkvän. Den senaste tiden har hon valt att flitigt dela med sig av sitt liv från lite varmare breddgrader. På Instagram kan man nämligen se att hon verkar leva sunt och må bra.

Annons

Under våren kommer Benjamin Ingrosso ta sig an en ny utmaning i karriären. Det handlar om hans egna matlagningsprogram Benjamins som drar igång på TV4 nästa vecka. I programmet blandar han matlagning med sång och nya samtal med massa kända gäster.

– Alla får komma och vara sig själva och prata om vad som helst utan måsten eller manus. I dessa tider känns det extra kul att få bjuda på ett program där folk kan bli inspirerade av att unna sig god mat och dryck i hemmen, tillsammans med goda skratt och härlig musik, säger Benjamin om programmet.

Benjamins
Snart har Benjamins premär!

Benjamin Ingrossos nya barnbesked: "Ung farsa"

Utöver Benjamins stora kärlek till musik så har han även en nära relation till familjen. Som känt så kommer ju Benjamin från en av Sveriges mest kända familjer och hans syskon är inga mindre än Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, och Theo Wahlgren, 13.

Annons

Benjamins föräldrar Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, var relativt unga när de fick honom. Nu berättar Benjamin hur han själv ser på barn i framtiden. Det är i en intervju med Nöjesguiden som han berättar om vad han gör när han är 30.

– Då vill jag ha varit ute på en världsturné. Och så har jag kanske en tjej. Och barn. Vill jag ha barn? Jo, jag vill bli en ung farsa, säger Benjamin.

FOTO: CARL-JOHAN SÖDER CJS, FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, Youtube

Annons