Benjamin Ingrossos chock efter Anna Brolins uttalande i direktsänd tv

benjamin och anna i efter fem

Benjamin Ingrossos två stora passioner i livet är musik och matlagning. I Efter fem pratar han nu om sina intressen men vid ett tillfälle blir han riktigt ställd, efter ett uttalande från Anna Brolin.
0:37

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om att ha en egen show: ”Nyper mig i armen varje dag"

(0:37)

Benjamin Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest folkkära artister och snart släpper han sitt nya album Playlist. Albumet fick sitt namn efter att Benjamin har satt ihop en lista med sina absoluta favoritlåtar så med andra ord blev namnet Playlist fullt rimligt.

Men det är inte bara musik som Benjamin brinner för. Under våren har vi fått se honom i hans egna matlagningsprogram Benjamin's. I programmet förklarar Benjamin att han föddes med ”ett ben på scenen och ett ben i köket”. När Hänt träffade Benjamin berättade han om framtiden för programmet.

– Vi får se! Det är om folk vill se en tredje säsong. Och om jag har tid, ska ju också läggas till. Men jag tycker att det är väldigt kul att spela in det. Jag gör det ju bara för att jag tycker det är kul så ja, lusten måste finnas, sa han då.

Totalsågningen av Arvingarnas sommar – skarpa kritiken

Bianca Ingrossos relationsfråga till Anna Brolin – efter skilsmässan

Att Benjamin har fullt upp är ingen hemlighet. När han gästade Efter fem berättade han om det hektiska schemat. Nyligen var även Benjamins storasyster Bianca Ingrosso, 27, på plats i Efter fem och intervjuades av Anna Brolin, 41.

I höst börjar nämligen inspelningarna för Biancas nya tv-projekt och det visade sig att det är en talkshow det handlar om! Detta var något som Anna Brolin gissade på redan i mars tidigare i år, men nu är det alltså avslöjat.

Under samtalet mellan Anna och Bianca så berättade Bianca att en svaghet är att hon gärna frågar sina intervjupersoner det första som kommer upp i hennes hjärna. Anna uppmanade då Bianca till att öva på henne.

– Ja, men jag skulle vilja fråga dig så här, hur går det i ditt förhållande?, sa Bianca då.

– Ja, nej men eh det kan vi ta privat..., sa Anna då, som skilde sig för några veckor sedan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anna Brolins felsägning till Benjamin – ursäkten efter uttalandet

Men nu var det alltså Benjamins tur att ta plats i Efter fem-studion och bli intervjuad av Anna. Men under samtalet blev det ett visst missförstånd, eller en felsägning från Annas sida.

– Men du, i det här matprogrammet..., börjar Anna och syftar på Benjamin's.

– Gud, jag trodde du sa "barnprogrammet", avbryter Benjamin.

– Det kanske du sa faktiskt, inflikar Henrik Alsterdal, 42.

– Ja ja, det var ingen diss, ursäktar sig Anna.

EFTER FEM

Benjamin Ingrosso i Efter fem.

FOTO: TV4

Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Se klippet här!

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!