ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Benjamin Ingrosso bryter tystnaden om Pernilla Wahlgren i Allsång på Skansen

14 nov, 2022 
PERNILLA WAHLGREN, BENJAMIN INGROSSO
Pernilla Wahlgren tar över Allsång på Skansen från och med nästa sommar! Nu berättar sonen Benjamin Ingrosso hur han ser på saken.
– En väldigt ärofylld roll, säger han till Hänt.
Annons
Benjamin Ingrosso om årets julvärd: “Varit mysigt”Brand logo
Benjamin Ingrosso om årets julvärd: “Varit mysigt”

Det var i slutet av oktober som det avslöjades att den legendariska sångerskan och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, tar över stafettpinnen för Allsång på Skansen!

Pernilla har en lång karriär bakom sig. Men nu är det slut på somrarna i Spanien och istället blir det sommar på hemmaplan för Pernillas del!

I och med att Sanna Nilsen meddelade att hon hoppar av i somras så började det spekuleras för fullt men nu står det alltså klart: Pernilla Wahlgren är nästa allsångsledare. Nu uttalar sig sonen Benjamin Ingrosso, 25, om sin mammas nya uppdrag.

Pernilla Wahlgren om att ta över Allsång på Skansen

När Pernilla gästade SVT:s Morgonstudion berättade hon om känslorna över att leda uppdraget.

Annons

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, sa Pernilla då.

Även Sanna Nielsen var på plats och passade då på att ge några goda råd till Pernilla.

– Jag har ett råd. Det som alla sa till mig var att ”gör programmet till ditt eget så att publiken får lära känna vem du är”, sa Sanna då.

– Mitt tips till henne är att glöm inte tv-kamerorna! Det felet gjorde jag i första programmet, jag glömde bort tv-publiken och jobbade bara mot publiken på Skansen, sa Lasse till Expressen.

Benjamin Ingrosso om Pernilla Wahlgren i allsången

Efter det att SVT gick ut med nyheten om att det blir Pernilla som tar över det folkkära programmet har det varit både positiv och negativ respons. På sociala medier har många artistkollegor gratulerat henne till uppdraget och även har tittare önskat henne lycka till. De flesta av Pernillas familj tog till sociala medier för att gratta henne till nya jobbet. Men någon som det ekade tyst ifrån var sonen Benjamin Ingrosso.

Annons

Det har dock även funnits dem som är desto mer skeptiska, men å andra sidan menar andra att det kanske var exakt detta som allsången behövde.

Benjamin är definitivt en av dem som ser beskedet som något positivt! När Hänt träffar honom på Musikförläggarnas pris berättar han om sin glädje.

– Så jävla kul för henne! Skitroligt, jag är jättestolt. Det är ändå en väldigt ärofylld roll, och jag tror morsan kommer göra det bäst!, säger han till Hänt.

På frågan om han själv skulle vilja axla rollen är han dock fast bestämd att det vill han inte.

– Nej nej, jag är bara glad för att kunna vara artist i det sammanhanget, säger Benjamin till Hänt.

FOTO: Henrik Montgomery/TT

Annons