LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lasse Berghagens varning till Pernilla Wahlgren – efter tittarkritiken: ”Gör inte”

27 okt, 2022 
PERNILLA WAHLGREN, LASSE BERGHAGEN
Lasse Berghagen ledde Allsång på Skansen i 9 år. Nu lämnas stafettpinnen över till Pernilla Wahlgren och Lasse har minst sagt viktiga råd att ge.
– Gör inte samma miss som jag, säger han.
Annons
Här sjunger Pernilla Wahlgren “Stockholm i mitt hjärta” för första gångenBrand logo
Här sjunger Pernilla Wahlgren “Stockholm i mitt hjärta” för första gången

Tidigt på tisdagsmorgonen kom en nyhet som berörde stora delar av svenska folket, i alla fall alla de miljoner tittare som följer Allsång på Skansen.

Sedan Sanna Nielsen, 37, meddelade att hon hoppar showen har det spekulerats hit och dit om vem som skulle kunna ta över. Några kandidater som tittarna har trott på är bland annat Elisa Lindström, 31, Anders Lundin, 64, Marie Serneholt, 39, och Oscar Zia, 26.

Men så blev det inte och istället är det Pernilla Wahlgren, 54, som tar över programledarrollen!

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, sa Pernilla i SVT Morgonstudion.

Linus Wahlgren ryter ifrån – efter orden om Pernilla

Sedan dess har gratulationerna haglat in och det är många som är helt lyriska över att det blir just Pernilla som tar över det ärofyllda uppdraget. Men det finns också de som är desto mer skeptiska. Detta har lett till att bland annat Linus Wahlgren, 45, tagit sin systers parti och backar henne fullt ut.

Annons

”Men herregud....... Av alla man kunde välja på så blir det ännu en Wahlgrenare..... Varför ska de ens va med på varenda program som sänds?? Aja, då får man en anledning att inte titta på skiten...”, skrev en skeptisk person då.

”Även här Joel! Hoppas du får en bra dag”, skrev Linus då ironiskt.

Lasse Berghagens varning till Pernilla Wahlgren

Sedan avslöjandet har svenska stjärnor som Peter Jöback, Nanne Grönvall och Tilde de Paula, skickat sina varmaste hälsningar. Även den forne allsångsledaren Lasse Berghagen, 77, uttalar sig nu och kommer med en skarp varning.

– Pernilla, gör inte samma miss som jag gjorde i första programmet, säger han till Expressen.

Lasse fortsätter att utveckla sina tips till den scenvana och reality-vana sångerskan.

– Mitt tips till henne är att glöm inte tv-kamerorna! Det felet gjorde jag i första programmet, jag glömde bort tv-publiken och jobbade bara mot publiken på Skansen, säger Lasse till tidningen och fortsätter:

– Efteråt kom det klagomål från tv-tittare som kände sig bortglömda. Men jag hade lärt mig att göra rätt redan till program två.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Henrik Montgomery/TT

Annons