LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca och Benjamins otroliga present till Pernilla Wahlgren på födelsedagen

25 dec, 2023 
Linn Seipel
bianca benjamin ingrosso present pernilla wahlgren
Benjamin och Bianca Ingrosso håller inte tillbaka när de uppmärksammar mamma Pernilla Wahlgren på födelsedagen.
– ”Rörd till tårar”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och BabbenBrand logo
Jan Emanuel rasar – hårda kängan mot Pernilla Wahlgren och Babben

Det har varit ett händelserikt år för vår allas Pernilla Wahlgren, 56. Hon har hunnit bli farmor, till äldsta sonen Olivers lilla Kalí – och gjort debut som programledare för Allsång på Skansen.

Nu som senast har hon varit i ropet lite extra, efter hennes och maken Christian Bauers, 57, plötsliga och hemliga vinterbröllop i Lidingö kyrka. Tidigare hade de planerat att gifta sig under ett stort bröllop utomlands, sommaren 2024. Bröllopet var en chock för många och Hänt kunde avslöja att inte ens Pernillas nära vän Ola Forssmed visste om att bröllopet skulle bli av.

Barnens överraskning till Pernilla Wahlgren – hyrt in en hel kör att sjunga på födelsedagen

Nu har mediepersonligheten blivit ytterligare ett år visare – på julafton fyller hon nämligen år! Något som verkar ha firats med buller och bong. På hennes och flera i familjens Instagram kan man se hur hon överraskas med skönsång – på riktigt.

Annons

Barnen Benjamin och Bianca Ingrosso har nämligen bokat kyrkan Hedvig Eleonoras ungdomskör att sjunga till mamma Pernilla på morgonkvisten.

I klippen kan man höra hur kören sjunger både Helga natt och Ja må hon leva framför en nyvaken och uppenbart berörd Pernilla. På videon som hon delat skriver hon ”rörd till tårar...!!!” följt av en gråtande emoji och ett rött hjärta.

Annons

Fyra födelsedagar i december – Wahlgren Ingrosso Schollin

Hela familjen verkar ha varit på plats. Här syns Pernilla tillsammans med barnbarnet Kalí. Julen är nog en lite extra stor högtid för familjen Wahlgren Ingrosso Schollin, eftersom många av dem har sin födelsedag i dagarna.

Först ut är det Pernilla som fyller år på julafton, den 24 december. Sedan är det Christina Schollins tur den 26 december, följt av Oliver och Bianca Ingrosso samma dag den 30 december. Stort grattis säger vi till berörda i familjen!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons