LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens kaos bakom kulisserna – nu berättar hon

04 jul, 2023 
PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgrens allsångs-sommar är i full gång och hon gör succé på Skansen!
Men nu berättar hon om kaoset i premiären, som tittarna som tur var inte verkade märka.
– Det är ju tur att jag ändå har den "super-skillen" då, säger Pernilla i sin podd Wahlgren & Wistam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”Brand logo
Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”

Sommaren på Skansen fortsätter för Pernilla Wahlgren, 55, som har gjort sin andra allsångskväll. Precis som förra veckan blev det fullständig succé även denna gång och uppifrån Solliden-scenen hördes de ljuva tonerna av Hoojas Banan, melon, kiwi och citron.

Det här är Pernillas första sommar som allsångsledare, något som avslöjades i höstas.

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, sa Pernilla då i SVT:s Morgonstudion.

Pernilla Wahlgrens loge – bakom kulisserna

Sedan dess har mycket hänt och Pernilla har redan gjort stor succé. Förra året var det 300 000 personer som såg premiären av Allsång på Skansen, men klipp till i år med Pernilla Wahlgren i spetsen: 1,4 miljoner tittare!

Annons

Pernilla har kommit in i sin roll snabbt och hon har installerat sig på Skansen. Här om dagen visade hon även upp sin loge – som blivit pyntad med ananaser!

PERNILLA WAHLGREN
PERNILLA WAHLGREN

Succé blev det, men det fanns faktiskt ett tillfälle under premiären som Pernilla kom av sig.

– Nej... Jag fick en sådan här nervositet när mina läppar blir torra, så jag kunde knappt prata. Jag tyckte att det var under Wahlgrens värld-numret. Jag hade lite konstig medlyssning där men när Edvin kom in så gnuggade jag mig i läppen och då fick jag ner den, berättar Pernilla i podden Wahlgren & Wistam.

Annons

Kaoset i direktsändning – Pernilla avslöjar

Men det var faktiskt inte enda gången som det blev lite kaos. Vid ett annat tillfälle glömde Pernilla helt bort vad hon skulle säga.

– Jag ska faktiskt avslöja här och nu att jag fick en sådan black i början. Nej men först var jag så nervös och innan jag skulle gå in och sjunga Stockholm i mitt hjärta och så bara "tänk om jag glömmer bort texten nu". Det är ju det dummaste man kan göra! Och det är ju då som man oftast glömmer bort det, säger hon och fortsätter:

– Men sedan så började jag prata och allt kändes så bra och allting. Men sedan plötsligt när jag skulle gå från en prata till nästa och det hade inte varit något problem en enda gång. Men så står jag där och det är totalt blankt. Då börjar jag att mala om någonting helt annat, som jag absolut inte ska säga.

Medans Pernilla stod och struntsnackade så gick hennes hjärna på högvarv. Hon tänkte "snälla snälla hör nu att jag inte går efter manus, snälla säg vad jag ska säga". Men precis då kom hon på det!

– Och jag har tittat på det på tv i efterhand och man ser inte ens i mina ögon att jag kommer av mig. Det är helt sjukt! Så det är ju tur, att jag ändå har den "super-skillen" då att när jag kommer av mig så får jag inte panik i ögonen. Men jag är glad också att jag snabbt kom tillbaka, säger Pernilla.

FOTO:

Annons