ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bekräftat: Nour El Refai och Henrik Schyffert lägger ner podcasten

04 jul, 2023 
Simon Lundh
Henrik och Nour
Nour El Refai och Henrik Schyffert lägger ner sin podcast efter 122 avsnitt.
Något poddansvarige Jonas Kahnlund bekräftar för Hänt.
Annons
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla WahlgrenBrand logo
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla Wahlgren

Nour El Refai, 35, och Henrik Schyffert, 55, har varit ett par sedan 2013. Paret är båda i nöjesbranschen och har setts i ett stort antal olika produktioner de senaste åren.

De har dessutom drivit en mycket populär podcast tillsammans med namnet Nourspoddelipodd. och Henrik. Men nu bekräftas det att podcasten lägger ner.

Bekräftar beslutet – lägger ner gemensamma podden

Jonas Kahnlund, poddansvarig samt innehållsstrateg och producent på All Things Live bekräftar för Hänt att podden läggs ner.

”Vi valde att efter 122 avsnitt avsluta podden. Nour och Henrik har många andra åtaganden som tar deras tid.”, skriver Jonas i ett mejl till Hänt.

Henrik Schyffert och flickvännen Nour El-Refai.
Henrik Schyffert och flickvännen Nour El-Refai.

Avslöjade flyttplanerna tillsammans i podden

I podden har Nour och Henrik även släppt flera nyheter kring deras liv. Bland annat gången de berättade om att de valt att flytta ihop efter flera år som särbos.

Annons

– Vi ska flytta ihop, det kan vi väl erkänna. Det är en stor grej, sa Henrik då i ett avsnitt.

Han förtydligade då att de har bott tillsammans men inte haft en gemensam bostad. Men tillslut kom de till den punkten att det blev för omständigt att flytta emellan.

– När man är särbor så har folk trott att du bott med bebis och sedan bor jag med bebis men det har ju varit att vi bott tillsammans hela tiden fast i olika lådor, sa Henrik då.

Att podden läggs ner betyder att vi i framtiden inte kommer att få höra mer från Nour eller Henrik i deras podd, som efter tre år inte kommer att släppa några nya avsnitt längre. Det senaste och sista avsnittet släpptes den 26 april och blev stoppet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons