Lyxbelöningen i Robinson får tittarna att se rött – kritiken mot TV4

Jessica i Robinson 2022

Robinson närmar sig finalveckan med stormsteg.
Och under veckans avsnitt blev Jessica kapten för att sedan belönas med en rejäl lyxmiddag.
Något som nu kritiseras skarpt av tittarna.
0:26

Efter reklamen: Omar Rudbergs ärliga ord om inspelningen av Young Royals säsong 2: ”Väldigt skönt”

(0:26)

Årets Robinson har bjudit på en hel del dramatik och de tävlande börjar nu närma sig finalveckan. Lag öst pakt ser inte ut att existera längre medan de i gamla Lag nord håller varandra hårt om ryggen.

I veckan fick de tävla om kaptensrollen i högborgen som innebär att man får bo i en större hydda och sova på madrasser tillsammans med tre andra deltagare som kaptenen själv väljer.

Deltagaren Jessica vann tävlingen och blev kapten för andra gången, som belöning fick hon en lyxmiddag att njuta av tillsammans med tre andra. Något tittarna nu riktar kritik emot.

Exklusivt
Bonde-Filips första ord om uppbrottet från Ellinor

Bluffen i programmet – mat delades ut av produktionen

I en intervju med Hänt har deltagaren Linn Lund avslöjat att de får frukter levererade till sig på "ön”.

– De körde det direkt dit till lägret, de kom ju med leveranser. Både mangos och kokosnötter körde de ut till oss, stränderna var ju helt länsade. Vi var ju sjunde landet eller någonting som var där och spelade in, säger Linn till Hänt

De bor nämligen på privata stränder och får därför inte hugga ner palmer. Men Linn tycker att svältandet ska vara en del av upplevelsen.

– Jag sa till dem att jag vill helst att det ska vara så hårt så att jag kommer krypandes på alla fyra och ber Arga snickaren att skicka hem mig. Och så blev det raka motsatsen, jag gick ner totalt 1,5 kilo och det var nog vätska för man svettas lite liksom, säger hon.

Men även om mangos och kokosnötter kan kännas stort under en upplevelse som Robinson är det inget att jämföra med maten de fick för att vinna tävlingen om Högborgen.

Felix Herngrens avslöjande om nya säsongen av Solsidan

Se klippet här!

Nya belöningen som får tittarna att se rött: ”Oj”

Det är som sagt en enorm fördel att vinna veckans första tävling. Det ger stora fördelar resten av veckan men det priset som många av deltagarna mest ser fram emot har även väckt stor irritation hos tittarna – nämligen lyxmiddagen.

Jessica vann senaste kaptentävlingen och tog med Peter, Desirée och Henrik till högborgen. De fick då en middag med kött och pommes, godis, chips och vin. Men tittarna uppskattade inte middagen lika mycket utan kritiserar istället beslutet att låta de få så mycket på en gång.

Härligt men oj vad säger deras magar av all den maten efter bara kokos och mango, inte alls bra tror jag”, skriver en person på TV4:s Facebook.

En annan svarar på det ovanstående inlägget:

Jag tänker likadant efter varje gång det blir mat som belöning. Fantastisk belöningen men efteråt

Och vin de blir garanterat dåliga”, inflikar en tredje.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!