Robinson-Linns ilska mot Jessica – efter sveket i tv: ”Annars hade jag..”

LINN LUND, JESSICA JONASSON
Exklusivt

I kvällens avsnitt av Robinson bröt Jessica ett löfte. Nu berättar Linn för Hänt om situationen som skapade en hel del drama.
0:42

Efter reklamen: Linns avslöjande om Robinson: "För lätt"

(0:42)

Slå på ljud

Finalen av Robinson 2022 närmar sig med stormsteg och spänningen är olidlig kring vilka som kommer ta sig vidare i tävlingen och få chansen att vinna hela kalaset.

Vägen till finalvecka är dock inte helt lätt. För att ta sig vidare krävs starkt psyke, smarta drag och det sociala spelet är viktigare än någonsin. Därför blev det en och annan diskussion när Jessica Jonasson, 40, bröt ett löfte som hon hade med tjejerna i gruppen.

I kvällens avsnitt skulle Jessica välja tre personer som hon ville ta med sig till högborgen. Enligt en tidigare överenskommelse hade tjejerna lovat att välja varandra om någon av dem skulle vinna kaptenstävlingen.

Exklusivt
Älskar, älskar inte-Rebeccas besvikelse över bebisens kön

Linn valdes inte till högborgen – kritiken mot Jessica

Men Jessica fullföljde inte löftet.

– Jag tycker det känns pissjobbigt. Alltså jag vet att jag kommer göra folk besvikna. Jag kommer välja två som inte har fått måltider, brev eller samtal. Så Henrik och Dessie, sa Jessica i programmet och avslöjade den tredje personen som hon valde:

– Det finns en person som har varit ett jättestöd för mig hela den här resan och det är du Peter.

Linn Lund, 32, och Hanna Bergwall, 26, blev riktigt besvikna och när Hänt når Linn berättar hon om sina känslor kring hela situationen.

– Det är ju ett spel, så jag menar man får ju spela som man vill. Men det är ju ett rätt fult spel. Visst, man kan ju hålla allt man lovar, men jag menar enda anledningen till att hon vann var ju för att vi andra tjejer inte sköt på grabbarna, säger hon till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robinson-Linn om sveket – hade agerat annorlunda

Linn har tidigare varit öppen med att hon tyckte att man fick för mycket mat i Robinson, så det var inte belöningen med biff och bea som lockade. För Linn var det löftet som bröts som var det viktiga.

– Säger man en sak så står man ju för det, svårare än så är det ju inte, säger Linn till Hänt och fortsätter:

– Där och då brydde jag ju mig inte om maten i högborgen, vi fick ju ändå oändligt med mat på Robinson.

Linn menar också att om hon hade vetat att Jessica skulle bryta löftet så hade hon agerat helt annorlunda i tävlingen.

– Jag tycker ju att det var ganska lågt gjort. För jag menar, att hon vann tävlingen, det var ju så tydligt att vi sköt ner grabbarna. Vi sköt inte en enda gång på en tjejs tavla, för vi hade ju kommit överens om det, säger Linn och tillägger:

– Har man sagt en sak så håller man det, annars hade jag ju skjutit fram Joel. Men nu så var det ju det här läget vi hade, att man kunde hjälpa någon fram. Då var det ju det man höll liksom.

Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!