ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Älskar, älskar inte-Rebeccas besvikelse på bebisens kön

17 maj, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Felicia Hovryd
Rebecca Lawal
Älskar, älskar inte-paret Rebecca och Micael väntar sitt första gemensamma barn. Nu berättar Rebecca för Hänt om besvikelsen över att vänta en pojke.
Annons
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma
Unga mammor-profilen Linn Andersson om första tiden som trebarnsmamma

Tidigare i år kom den stora glada nyheten att Älskar, älskar inte-paret Rebecca Lawal, 32, och Micael Sievertsson, 51, väntar sitt första gemensamma barn tillsammans. Det var i en video på den egna Youtube-kanalen Becca & Micke som de berättade om det hela.

Men lyckan är bitterljuv säger Rebecca i videon. Detta då hon drabbades av hyperemesis gravidarum som påverkade första tiden i graviditeten.

– Jag är på en bra plats. Både mentalt, fysisk och emotionellt nu, säger Rebecca.

Paret väntar sitt första gemensamma barn

På parets gemensamma Instagram avslöjade Rebecca och Micael att de ska få en liten pojke.

I inlägget skriver Rebecca om att hon alltid velat ha en flicka och om chocken när de fick reda på att de ska få en son.

”Jag har alltid velat ha en flicka, Micke bryr sig inte om det blir en pojke eller flicka. Han vill bara att vi ska få ett friskt barn vilket jag självklart också vill, men vi har alltid en önskan i hjärtat och det är ok”.

Annons

Vidare skriver Rebecca att hon växte upp runt enbart tjejer och har saknat en pappa eller en fadersfigur vilket kan ha påverkat hennes önska om att få en flicka.

”Jag växte upp utan en pappa eller en fadersfigur eller en bror och jag är van vid att vara runt bara tjejer så jag tror att det har påverkat min önskan men när jag insåg att vi ska få en pojke så känner jag med välsignad”

En annan anledning till Rebeccas besvikelsen kan också vara för att hon bara vill ha ett barn och med tanke på hennes tillstånd tidigare i graviditeten är det förståeligt.

– Jag har alltid velat ha barn, men jag vill bara ha ett. Det var nog därför jag så desperat ville ha en flicka eftersom jag älskar mode och klä upp mig.

Avslöjar namnet till barnet

Något svenskt namn blir det inte till det nya tillskottet och inte ett typiskt nigerianskt namn heller. Istället kommer det bli ett mer internationellt namn som funkar överallt.

Annons

– Jag förväntade mig en flicka så jag hade flicknamn planerat och allt sånt i huvudet. Men när vi insåg att vi skulle få en pojke var jag väldigt chockad. Så nu måste vi tänka på pojknamn och vi har fortfarande inte bestämt något än, säger Rebecca till Hänt.

– Men mellannamnet kanske blir svenskt eller nigerianskt, vi har inte bestämt det än, instämmer Micael.

Det blir ytterligare lite svårare att välja ett passande namn då paret vill att namnet ska vara speciellt.

– I Nigeria får alltid barnen ett namn som betyder något speciellt så bebisens namn måste ha mening och det är därför det är så svårt att välja ett, säger Rebecca.

FOTO: discovery+, INSTAGRAM

Annons