Så är Älskar, älskar inte-Rebeccas relation till Micaels barn

Rebecca Lawal och Micael Sievertsson.
Exklusivt

Rebecca Lawal och Micael Sievertsson, kända från realityprogrammet Älskar, älskar inte, avslöjade nyligen att de väntar sitt första gemensamma barn.
Men hur är Rebeccas relation till bonusbarnen? Och vad tycker Micaels barn om att få ytterligare ett syskon?
Läs allt här!
1:13

Efter reklamen: Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter

(1:13)

Det var så sent som i söndags som Älskar, älskar inte-paret Rebecca Lawal, 32, och Micael Sievertsson, 51, annonserade den glada nyheten att de väntar sitt första gemensamma barn tillsammans. Det var i en video på den egna Youtube-kanalen Becca & Micke som de berättade om det hela. Så kul!

Men lyckan är bitterljuv säger Rebecca i videon. Detta då hon drabbades av hyperemesis gravidarum som påverkade första tiden i graviditeten.

– Jag är på en bra plats. Både mentalt, fysisk och emotionellt nu, säger Rebecca till Hänt när vi når henne för en intervju.

Kritik mot Annas fråga till Mästerkock-Adam: ”Onödigt”

Älskar, älskar inte-Rebecca och Micaels väntar barn – sanningen bakom tuffa graviditeten

Men första tiden i graviditeten var tuff för Rebecca. Komplikationen hyperemesis gravidarum gav henne kraftigt illamående och kräkningar, samt bidrog också till att hon rasade onormalt mycket i vikt. Till slut fick hon läggas in på sjukhus under några dagars tid för att få dropp.

– Det var riktigt illa. Hon kunde inte gå upp ur sängen vissa dagar. Hon var väldigt svag, ingen energi alls, berättar Micael för Hänt.

I söndags berättade Rebecca och Micael att de väntar sitt första gemensamma barn tillsammans.

I söndags berättade Rebecca och Micael att de väntar sitt första gemensamma barn tillsammans. Så kul!

FOTO: Youtube Becca & Micke

Därför var det otroligt glädjande att höra om Rebeccas tillfrisknande när vi pratade med paret. Vidare diskuterade vi parets tankar kring barnets kön. Något som de inte vill avslöja för oss ännu.

– Vi hade ett gender reveal party nu i helgen, men vi kommer inte att avslöja det för följarna på Youtube än. Snart! Men vi kan säga så här i alla fall... Rebeccas mamma blev väldigt glad när hon fick reda på bebisens kön, säger Micael.

De berättar att Rebeccas mamma skrek högt av lycka när hon fick höra barnets kön. Rebecca kände inte samma instinktiva glädje.

– Det var inte det jag förväntade mig, så jag först väldigt chockad och lite besviken. Men ett barn är alltid en gåva och det viktigaste för mig är att barnet är friskt och mår bra, säger hon.

Namn är inget de har bestämt ännu, de funderar båda två. Rebecca är däremot säker på att hon vill att namnet ska ha en djupare mening. Det är nämligen viktigt i Nigeria, där hon kommer ifrån. Micael säger dock att det är viktigt för honom att han kan känna koppling till namnet också.

Klas Eriksson om stödet från flickvännen under inspelningen av The Island Sverige

Se klippet här!

Så är Älskar, älskar inte-Rebeccas relation till Micaels barn – första reaktionerna: ”Skeptisk”

Bebisen i Rebeccas mage är hennes första biologiska barn, men i och med relationen med Micael har hon fått några bonusbarn.

– Jag har tre barn. De hade lite blandade känslor över att få ett till syskon… nej men skämt åsido så är de glada såklart, säger Micael och fortsätter:

– Den yngsta, som är tretton snart, var väl mest skeptisk, men det är bara för att han ser fördelarna med att vara yngst.

Vidare berättar han om den stora tacksamheten han känner gentemot det faktum att barnen tog till sig Rebecca så snabbt. Han säger att barnen har en fin relation till Rebecca och Rebecca instämmer!

FOTO: discovery+

SENASTE NYTT!