Anna Brolins fråga till Mästerkock-Adam får tittarna att se rött

Anna Brolin

I veckan gästade Sveriges mästerkock-vinnaren Adam Thulin Efter fem.
Nu rasar nu tv-tittarna mot Anna Brolins fråga till tv-profilen.
”Så jäkla onödigt”, skriver en tittare.
20:07

Efter reklamen: Kommer Olivia hitta sann kärlek i Hungrig på kärlek?

(20:07)

Adam Thulin, 21, blev den som kammade hem vinsten i Sveriges mästerkock. Han har nu givit ut sin kokbok med titeln Ett bord, flera smaker. Även Jimmy Guo som kom på en andra plats fick erbjudandet att släppa en kokbok, något han nu har gjort, med titeln Mitt kinesiska skafferi.

Nu väljer vinnaren att öppenhjärtigt berätta om sitt tidigare missbruk och vikten av att bli ambassadör för Mind.

Ola-Conny kan stoppas helt – stora ilskan: ”Sagt ifrån”

Adam Thulin om sin psykiska ohälsa – berättar efter vinsten

I ett pressmeddelande berättade vinnaren Adam Thulin nyligen att han under en längre tid har levt med psykisk ohälsa. I tonåren fick han en adhd-diagnos som förändrade hans liv.

– Jag har lidit av psykisk ohälsa så länge som jag kan minnas. Jag har haft mycket ångest och det har tagit form på olika sätt, säger Adam Thulin i pressmeddelandet.

Han berättar vidare hur viktigt det känns för honom att få bli ambassadör och att han själv funnit stöd i att andra varit öppna om psykisk ohälsa.

– Jag har funnit mycket stöd i att höra andra prata om det och om jag kan nå ut och berätta min historia kanske jag kan hjälpa i alla fall en person, säger han i pressmeddelandet.

5 snackisar från veckan som gått

Se klippet här!

Tv-tittarna rasar efter frågan i Efter fem: "skärpning"

När Adam Thulin gästade Efter fem nyligen frågade Anna Brolin om Sveriges mästerkock-profilens tidigare missbruk, något som inte föll alla tv-tittare i smaken.

De missnöjda tittarna anser att Adam ska få prata mer om sin matlagning än sitt tidigare förflutna och i sociala medier väller nu kritiken in.

”Fina fina Adam hoppas Du snart bara får prata om mat och Din bok..så jäkla onödigt av programledaren idag att tjaaaaata om missbruket. ..om och om igen.. SKÄRPNING”, skriver en under klippet på sociala medier.

”Ni var bara tvungna att hänga ut Adam Thulin oxå med sånt som vi andra inte visste, om hans " mörka period " som ni kallar det och ser ut som blöta hundar Fy fan vad lågt”.

LÄS OCKSÅ: TV4:s nya program Hjulet möts av skarp kritik: ”Oerhört besviken”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens relation till Laila Bagge – efter skilsmässan från Niclas

FOTO Maxim Thore/TT, TV4

SENASTE NYTT!