Tittarna rasar mot TV4 – efter missen med Hayes i Robinson

HAYES JEMIDE

Hayes Jemide lämnade Robinson självmant en vecka innan finalen. Nu rasar tittarna mot TV4:s beteende när det avslöjats att Hayes åker hem.
”Ni är ju ärligt talat sämst”, skriver en person.
0:49

Efter reklamen: Hanna berättar om relationen till Tommie idag

(0:49)

Slå på ljud

Robinson 2022 närmar sig finalvecka, en milstolpe som alla deltagare brukar ha som mål att nå. I finalveckan görs det upp vem som tar hem vinsten på 500 000 kronor och den ärofyllda Robinson-statyetten.

Men i kvällens avsnitt, bara några dagar före det viktiga örådet, där det avgörs vilka som går till finalvecka, så valde Hayes Jemide, 48, att lämna tävlingen.

– Så här är det. Jag har valt att lämna Robinson för jag är skadad. Jag har problem med min nacke och jag har inflammationer i kroppen som gör att jag får ont, säger Hayes i programmet och fortsätter:

– Att ge upp när det är mindre än en vecka kvar är förjävligt. Men min mamma har lärt mig att man behöver inte vinna alla strider och jag har ett ansvar till min familj och mina barn där hemma att komma hem hel.

Märthas vassa svar om kuddväggen – orden mot Axel

Nya deltagarna i Robinson väckte starka känslor

Under säsongens gång har det varit vissa moment som upprört tittarna där hemma i tv-sofforna. När de nya deltagarna Elin Brynzér, 25, Tommie Gyllin, 38, Desirée Renfors, 28, och Henrik Appelberg, 45, kom in i tävlingen blev det liv i luckan.

”Gud vad dåligt. Hur ska de övriga ha en chans emot fyra nya fräscha mätta personer. Inte lika förutsättningar precis. Usel säsong”, skrev en person då.

”Så dåligt, att ta in nya mitt i. Inte rättvist mot dom som varit med från början”, skrev en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas skarpa kritik – efter situationen med Hayes

Och nu är tittarna missnöjda igen. Robinson sänds på TV4 klockan 19:30 på vardagarna, men på Instagram är TV4 ibland lite för snabba med att lägga upp inlägg. Så redan vid 17:30 hade kanalen postat en bild där man berättar att Hayes har valt att lämna programmet.

Nu rasar tittarna över beteendet från TV4.

”Varför lägger ni ut det här..??? Morr... Jag har ju inte sett kvällens avsnitt än”, skriver en person.

”Alltså på riktigt, att lägga ut och berätta vad som ska hända!! Hur korkat är inte detta av tv4 - hur tänker ni???”, skriver en annan.

”Tack för spoilern jävla rövhattar . Ni är ju ärligt talat sämst på spoiler varningar”, skriver en tredje.

”Förstår inte varför detta läggs ut innan avsnittet sänds?”, skriver en fjärde.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!