Gift vid första ögonkastet-Märthas vassa svar om kuddväggen i sängen

Axel och Märtha blev ett väldigt omtalat par under säsongen av Gift vid första ögonkastet.
Parets äktenskap höll inte länge och de valde hoppa av experimentet. Men under säsongen så byggde Märtha även upp en kuddvägg i sängen – nu berättar hon orsaken.
0:46

Efter reklamen: Märthas besvikelse direkt efter vigseln i Gift vid första ögonkastet

(0:46)

Slå på ljud

I succéserien Gift vid första ögonkastet får vi följa par som ska gifta sig första gången de träffas. De blir ihop-matchade med hjälp av en psykoterapeut, en sexolog och en psykolog, och planen är att de sedan ska påbörja sina liv ihop.

Ibland funkar experimentet, som för det omtalade Taco-paret som nu har fått barn ihop och ibland blir det fiasko, som i Märtha Bonnevier, 33, och Axel Kratzs, 28, fall. Paret valde nämligen att hoppa av halvvägs in i programmet eftersom de helt enkelt var för olika.

Beskedet: Madeleine och Chris flyttar ihop med prinsparet

Så ser Märtha och Axels relation ut – efter programmet

Deras kärleksresa tog slut väldigt fort och i programmet motiverar båda varför de valde att gå skilda vägar. Axel förklarade att han blev mindre intresserad ju mer han lärde känna Märtha. Han berättar att det tog honom två dagar att ta beslutet att avsluta kärleksresan.

Även Märtha insåg snabbt att det inte skulle fungera mellan dem. Hon förklarar att hon kunde hitta fler olikheter och motsättningar likheter.

– Det här räckte. Vi kommer inte leva lyckliga i alla våra dagar tillsammans. Utan vi får ha en skilsmässa i registret, säger Märtha.

Men de båda ser ut att vara på god fot med varandra idag. De gästade nyligen Morgonpasset i P3 där de berättade hur det ser ut för de båda idag.

– Jag är singel fortfarande, svarade Axel.

Märtha fyllde snabbt i:

– Jag dejtar, men är inte i relation, svarade Märtha.

Niklas Strömstedt om relationen till killarna i GES: ”Rollerna är satta”

Se klippet här!

Därför valde Märtha kuddväggen framför soffan

En del av processen är att man ska bo ihop efter bröllopet. Men Märtha och Axel var det enda paret som valde att inte göra det. En annan indikation på att det saknades en attraktion mellan de båda var att Märtha valde att bygga upp en kuddvägg mellan henne och Axel i sängen på deras bröllopsresa.

När paret nyligen gästade Morgonstudion i SVT fick Märtha en tittarfråga som löd: ”Märtha varför byggde du en kuddvägg, varför tog du inte bara soffan?”.

– För att man sover mycket bättre i en säng, säger Märtha och skrattar.

Hon fortsätter sedan att prata om symboliken bakom kuddväggen.

– Det var som en symbolisk poäng i att, vi gör det här tillsammans men med lite mer integritet och tydlighet i liksom att vi liksom har vår egen vrå. Så jag tycker att det var en ganska bra lösning, säger hon stolt innan hon fortsätter.

– Jag rekommenderar det här, testa!, avslutar Märtha.

FOTO: SVT

SENASTE NYTT!