LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mycket tjänar alla i Bäst i test 2024 – se hela listan här

09 feb, 2024 
Bäst i test 2024
Bäst i test är tillbaka med en ny säsong på TV4.
Hänt har tagit reda på hur mycket alla deltagare och programledare tjänar. Vem drar egentligen in mer än dubbelt så mycket som Babben Larsson?
Se hela lönelistan här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Lundqvist avslöjar sanningen bakom Sally – inspirerad av släktingenBrand logo
Maria Lundqvist avslöjar sanningen bakom Sally – inspirerad av släktingen

För snart ett år sedan meddelade SVT att de förlorat rättigheterna till Bäst i test och att programmet kommer att visas på TV4 framöver. Många tittare blev lättade när de fick höra att det fortsatt är David Sundin, 47, och Babben Larsson, 67, som leder den omåttligt populära serien.

I november avslöjade TV4 vilka deltagare vi kommer att få se i Bäst i test 2024. Med på listan finns namn som Maria Lundqvist, 60, och Johan Peterson, 57, som vi är vana vid att se i tv, men vi kommer också att få lära känna profiler som inte är lika vana vid offentlighetens ljud, som Behrouz ”Berra” Badreh, 36, och Charlotta Björck, 38.

Annons

Vem tjänar egentligen mest av alla som är med i nya säsongen av Bäst i test? Det har Hänt tagit reda på – och vi avslutar med den som toppar listan.

OBS: Siffrorna visar fastställd förvärvsinkomst i Sverige under 2022. Vinster i bolag och inkomster utomlands är ej medräknade.

Behrouz ”Berra” Badreh, 36, Youtube-profil, Stockholm

Andreas Bardell/ Aftonbladet / TT

Fastställd förvärvsinkomst: 435 200 kronor.

Berra har gjort ett namn för sig genom att synas ihop med Anis Don Demina, 30, på Youtube, där de reagerar på diverse realityserier. Anis och Berra driver också podden Då är vi igång, där de intervjuar aktuella profiler.

Annons

Det här är första gången vi får se Berra i tv-sammanhang och han verkar onekligen vara populär bland tittarna!

Charlotta Björck, 38, komiker, Malmö

Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 528 600 kronor.

Det var genom sketcher på Instagram som Charlotta Björck blev känd. Tack vare detta har hon fått sin alldeles egna humorserie i SVT, Charlotta × 8.

Johan Petersson, 54, komiker, Stockholm

Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 614 800 kronor.

Annons

Johan Petersson är komikern som ligger bakom Café Bärs. Vi har också fått se honom i succéer som Hem till Midgård och Doktor mugg. Johans dotter är en av de stora anledningarna till att han tackade ja till Bäst i test, vilket han inför premiären berättade i en intervju med Aftonbladet.

– Min dotter fick förklara programmets storhet, jag hade inte riktigt insett hur det engagerar. Där kände jag att ”fan vad tråkig jag hade varit om jag sa nej till det”, säger han till tidningen.

Maria Lundqvist, 60, skådespelare, Stockholm

Janerik Henriksson/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 728 700 kronor.

Annons

Hon har en lång karriär i rampljuset bakom sig och har synts i mängder av framgångsrika humorserier. Maria Lundqvist är den komiker i Bäst i test 2024 som har absolut mest tv- och scenvana.

Babben Larsson, 67, komiker och programledare, Stockholm

Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 1 191 710 kronor.

Bäst i test är ändå synonymt med dess programledare, Babben och David. De har varit med sedan starten och verkar inte ha några planer på att lämna över stafettpinnen.

Annons

Babben hamnar på en pallplats av de som tjänar mest i gänget. Delar man hennes årslön på tolv får vi en månadslön på strax under 100 000 kronor.

David Sundin, 47, komiker och programledare, Stockholm

Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 1 651 100 kronor.

Annons

David Sundin tjänade lite mer än sin parhäst 2022. Hans månadslön landar på imponerande 138 000 kronor. I en intervju med DI har han uttalat sig om sina ekonomiska framgångar.

– Pengar är min främsta och min enda drivkraft, säger han till tidningen.

Mauri Hermundsson, 28, tv-personlighet, Stockholm

Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 2 749 600 kronor.

Det tog inte lång tid för Mauri Hermundsson att bli en av våra mest folkkära tv-personligheter. Hans Youtube-kanal Uppdrag mat är en av de mest populära i Sverige och detta har öppnat mängder av dörrar för honom.

Mauri är programledare för Lego masters Sverige och dyker titt som tätt upp i andra tv-sammanhang.

2022 kunde Mauri Hermundsson ta ut en månadslön på 230 000 kronor.

FOTO: TT

Annons