LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Här är alla deltagare i Bäst i test 2024 på TV4 – se hela listan

03 nov, 2023 
BÄST I TEST
Bäst i test flyttar från SVT till TV4!
En ny säsong innebär nya deltagare som ska utföra testerna och nu är dessa personer avslöjade, se hela listan och datum för premiären här.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hör David Sundin berätta om sitt shoppingberoendeBrand logo
Hör David Sundin berätta om sitt shoppingberoende

Det var i våras som nyheten kom om att SVT:s långkörare Bäst i test flyttar till TV4. Programmet kommer sändas på lördagar med start den 12:e januari klockan 20:00 på TV4 och TV4 play.

Men mycket är sig likt, trots att programmet byter tv-kanal. Det kommer nämligen inte bli några större förändringar eftersom programmet kommer fortsätta ledas av Babben Larsson, 67, och David Sundin, 47. De har styrt skutan i programmet i hela sju säsonger.

– Det är inga skillnader, sa David till Hänt när vi träffade honom nyligen.

Lönen då?

– Ja, det skulle vara det i så fall.

Därför flyttade Bäst i test till TV4

– Vi var helt enkelt tvungna att släppa Bäst i test. Anledningen var att de brittiska formatägarna plötsligt begärde ett pris som vi inte vill och kan betala. Då talar jag om extrema pengar som vi inte tyckte var försvarbara, säger SVT:s programdirektör Eva Beckman, till Kulturnyheterna, utan att gå in på några summor.

Annons

Men något som däremot är en skillnad är vilka deltagare som ställer upp och utför testerna! En annan förändring är att programmet spelas in i ett nytt hus.

Här är de nya deltagarna i Bäst i test 2024 – se hela listan med kändisar

I TV4:s Nyhetsmorgon avslöjas det nu vilka det är och det är inga mindre än dessa folkkära personer. Så här säger de i ett pressmeddelande:

  • Mauri Hermundsson, 28

– Det känns både hedrande och otäckt att ha blivit utvald. Hedrande för att det är ett av mina favoritprogram, otäckt eftersom man vet att det egentligen bara är de två cyniska tv-bröderna Karl och David Sundin som vill skämma ut en framför miljonpublik, säger Mauri.

  • Charlotta Björck, 38

– Denna ärofyllda plats i Bäst i test-panelen har fått mig att upptäcka min egen vinnarskalle, som jag hela livet varit övertygad om att jag absolut inte har, säger Charlotta.

  • Behrouz Badreh, 36

– Det är första gången som jag på bästa sändningstid får visa framfötterna med mina dolda talanger. Jag kan lova att jag inte varit den smartaste i gänget, jag får bara hoppas att jag inte är den dummaste, säger Behrouz.

Annons
  • Johan Petersson, 54

– Jag blev förvånad över att jag blev så väldigt upprörd när jag misslyckades och så väldigt glad när jag lyckades. Känslostormar de luxe, säger Johan.

  • Maria Lundqvist, 60

– Det har varit en gränslöst spännande, fantasifullt galen resa i smak, lukt, svett, puls och adrenalin, säger Maria.

Maria kunde också avslöja i Nyhetsmorgon att Anders "Ankan" Johansson, 49, kommer att dyka upp.

Då har Bäst i test 2024 premiär på TV4 – alla datum

Bäst i test 2024 har premiär den 12:e januari klockan 20:00 på TV4 och TV4 Play.

Här är första bilderna från inspelningen:

FOTO: Oliver Martin Henriquez

Annons