LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt om Behrouz ”Berra” Badreh – flickvän, längd och Anis don Demina

11 jan, 2024 
Behrouz ”Berra” Badreh
Äntligen är det dags för ett nytt Bäst i test!
En av årets deltagare är Youtube-profilen Behrouz ”Berra” Badreh.
Här är allt du vill veta om Anis Don Deminas sidekick.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amie Bramme Sey är Pär Lernströms nya sidekick – här är allt du vill veta om duonBrand logo
Amie Bramme Sey är Pär Lernströms nya sidekick – här är allt du vill veta om duon

Men precis som när programmet sändes i SVT kommer det fortsatt vara Babben Larsson, 66, och David Sundin, 46, som styr skutan. De har varit programledare sedan Bäst i test drog igång för sju säsonger sedan. I samband med att nyheten om kanalbytet blev känd avslöjade Babben att sändningstiden utökas, på grund av reklampauser. Avsnitten blir istället en och en halv timme långa.

I november gick TV4 ut med vilka som ska delta i den nya säsongen av Bäst i test och på listan hittar vi bland andra Behrouz ”Berra” Badreh!

Så blev Behrouz ”Berra” Badreh känd

Behrouz Badreh, eller Berra som han kallas, syns främst på Youtube där han gör videor ihop med Anis Don Demina, 30. Han började dyka upp där för ett par år sedan och numera syns han regelbundet på kanalen. Berra och Anis brukar reagera på realityprogram ihop, som Första dejten och Gift vid första ögonkastet.

Annons

Duon driver också en podd, som även går att kika på på Youtube. I Då är vi igång bjuder Anis och Berra regelbundet in gäster och håller låda ihop med deras klippare, Hampus Lundgren.

På senaste tiden har Berra börjat dyka upp allt mer i offentligheten. I december gästade han Musikhjälpen och nu i vår ska han alltså vara med i Bäst i test!

– Det är ett jävligt roligt programformat. Nu när jag har spelat in mer än hälften av avsnitten så vet jag också att det är jävligt intensivt, säger han om inspelningen av Bäst i test i podden.

Hur lång är Behrouz ”Berra” Badreh och hur gammal är han?

Hur lång Behrouz ”Berra” Badreh är går att hitta på Elite prospects. Där står det att han är 173 centimeter lång!

Annons

Berra föddes i augusti 1987. Det innebär alltså att han fyller 37 år under sensommaren 2024. Han är med andra ord lite äldre än sin parhäst Anis.

Men vad heter Berra på Instagram egentligen? Jo, där går han kort och gott under namnet behrouzbadreh och har hela 51 000 följare. Inte illa!

Vem är Berras flickvän och är han släkt med Anis Don Demina?

Anis och Berra är mycket nära vänner, men släkt är de inte. Och trots att de umgås frekvent är de väldigt olika varandra. Anis är singel och festar en hel del medan Berra inte är ett så stort fan av alkohol och har en sambo sedan många år tillbaka.

Behrouz Badreh visar inte upp sin flickvän i offentligheten men bekräftade att han är i en relation 2023 när Aftonbladet ställde frågan till honom

– Jag är i en lång relation, vi är sambos, sa han till tidningen då.

FOTO: Andreas Bardell/ Aftonbladet / TT

Annons