Lassemans första ord om Casper Janebrinks son – därför har de inte firat bebislyckan

Lars Lasseman Larsson, Casper Janebrink och Therese Andersson

Det händer mycket för profilerna i det folkkära dansbandet Arvingarna.
Casper Janebrink har nyligen blivit pappa för tredje gången tillsammans med nya flickvännen Therese.
Nu kommenterar bandkollegan Lasseman bebislyckan för första gången.
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången
0:24

Efter reklamen: Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

(0:24)

Slå på ljud

Det händer mycket för Arvingarnas medlemmar – både på det privata planet och i karriären.

Det folkkära dansbandet har precis haft premiär för sin nya krogshow I love Arvingarna som har en lite annan touch än vad de tidigare har gjort. Lars ”Lasseman” Larsson, 50, berättar om showen när Hänt träffar honom under Danny Saucedo The Runaway Show.

– Väldigt bra recensioner har vi fått. Det är en lite annorlunda krogshow. Det är lite musikal inblandat. Vi har ju skådespelare med också, säger Lasseman.

Men även på det privata planer händer det mycket både för Lasseman och inte minst frontfiguren Casper Janebrink, 52.

Lassemans renovering av nya villan

För Lasseman och hans fru Therese Larsson, 50, står det husbygge på agendan. Tidigare bodde paret i en stor villa som blivit väl igenkänd av fansen. Huset har nämligen varit inspelningsplats för Arvingarnas egna tv-program Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan samt Arvingarnas jul - hemma hos Lasseman.

Men nu är villan såld och Lasseman och hans fru han köpt sig ett nytt hus som de renoverar för fullt. Det är ett gigantiskt projekt och fansen kan följa resan på deras Instagram villa_lassemantherese.

När Hänt pratar med Lasseman under galapremiären av Danny Saucedos, 36, The Runaway Show 2.0 berättar han om bakslaget i renoveringen – och ger ett kryptiskt framtidsbesked.

– Det går väldigt bra, men jag åkte ju på en liten ryggskada här för ett tag sedan, så just nu har inte jag inte var så aktiv, men det rullar på. Vi ligger lite efter i planen, men vi ser redan nu att resultatet kommer bli bra, berättar han.

Kommer det ske lite inspelningar där i framtiden då kanske?

– Det finns absolut möjligheter för det. Inget bestämt ännu, men vi vill ju jättegärna göra en ny säsong av programmet Arvingarnas sommar. Vi håller på att spåna kan man säga, berättar han kryptiskt.

Underhållningsprogrammet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan hade premiär på TV4 i somras. Säsongen spelades in på Lassemans altan året innan, innan han och hustrun flyttade från villan.

Underhållningsprogrammet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan hade premiär på TV4 i somras. Säsongen spelades in på Lassemans altan året innan, innan han och hustrun flyttade från villan.

FOTO: Tommy Holl/TT

Men den bandmedlemmen som kanske har varit med om den största livsomställningen i år är ändå frontmannen Casper Janebrink, som nyligen blivit pappa till sitt tredje barn med nya flickvännen Therese Andersson, 34.

Lassemans första ord om kollegans bebislycka

Casper har alltså både krogshowen som fortsätter fram till december och en ny liten familjemedlem att tänka på i nuläget. När Hänt pratar med Casper passar vi på att fråga om han har planerat att ta ut någon pappaledighet när krogshowen når sitt slut – men det finns det inga planer kring.

– Det vet jag inte än, det är inget som jag har planerat. Jag tar det längre fram, sa Casper då.

Men bandet och krogshowen verkar inte påverkas särskilt mycket av att Casper blivit pappa. När Hänt pratar med Lasseman under galapremiären av Danny Saucedos, 36, The Runaway Show 2.0 berättar han att de inte hunnit fira nytillskottet ännu.

– Internt har vi såklart gratulerat. Men vi har inte haft någon fest ännu. Det får det nog bli kanske!

Han säger också att han inte har haft möjlighet att träffa Caspers son ännu. Ja, han är ju faktiskt bara några dagar gammal den lille sonen ännu.

– Jag har inte träffat honom än, bara sett på bild.

Han poängterar också att bandet nu gemensamt har en hel drös med ”arvingar”. Undrar om dansbandslivet går i arv till någon av dem?

FOTO: Tommy Holl/TT, Rickard Werecki/Werecki Promotion Company

FRÅN FÖRSTASIDAN