ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Arvingarna-Tommy om Caspers beslut efter bebisens födsel: ”Tragiskt”

16 sep, 2022 
Tommy och Casper
Casper Janebrinks tredje barn föds när som helst men någon pappaledighet är i nuläget inte planerad.
Nu avslöjar Arvingarnas Tommy Carlsson sina känslor över de uteblivna ledigheterna med barnen.
– Tragiskt nog, säger han till Hänt.
Annons
Så ser Tommys privatliv ut utanför Arvingarna: "Nörd"Brand logo
Så ser Tommys privatliv ut utanför Arvingarna: "Nörd"

Arvingarna har haft en lång och framgångsrik karriär. På senaste har dansbandet dessutom börjat synas i allt fler format. I somras hade programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan premiär, där fick tittarna följa med till Lars ”Lasseman” Larssons, 50, altan. Med utsikt över havet bjöds det på musik, matlagning och härligt häng.

När det inte är konserter eller inspelningarna umgås gärna Tommy Carlsson, 54, med familjen. För Hänt berättar han nu om lyckan över sina tre barn – Maja, Loke och Calle.

– Det är bra med mina barn. Min äldste jag har från mitt första förhållande han har fått en dotter nu så jag har blivit farfar. Det är fantastiskt, det är väldigt roligt. Och min näst äldsta fyller 18 nu, säger Tommy.

Annons

Casper Janebrinks beslut efter bebisens födsel

Alla fyra Arvingarna har barn och snart väntas ytterligare en liten tillkomma. Nu i dagarna är nämligen Casper Janebrinks, 52 flickvän Therese Andersson, 33, beräknad att föda. När bebisen kommer har Casper fullspäckat schema med den nya krogshowen I love Arvingarna.

– Showen kommer hålla på hela vägen till december och sen tar vi lite ledigt. Vi behöver vila upp oss lite tror jag men sen tar vi nya tag till våren, säger Casper till Hänt.

Så någon pappaledighet väntar inte i det första taget. Om Casper däremot blir pappaledig efter showen återstår att se.

– Det vet jag inte än, det är inget som jag har planerat. Jag tar det längre fram.

Tommys insikt – känslorna över att bandet inte är pappalediga

Tommy har aldrig varit pappaledig sedan han och Arvingarna startade och idag är det något som han kan tycka är lite synd.

Annons

Nu när Casper ska bli pappa igen, kan han behöva bli borta från er så att det påverkar?

– Ja om han behöver vara borta så påverkar det oss. Men det är ju så att, tragiskt nog men vi har aldrig varit pappalediga. Man plockar ut sin pappaledighet ändå eftersom vi ändå är lediga vissa perioder men man kan ju inte säga mitt i turnén att nu kan inte jag vara med och turnéra för jag ska vara pappaledig. Det går vi inte med på. Man får ta pappaledighet när vi ändå är lediga.

Har det under åren funnits något sånt tillfälle där någon velat ta ut föräldraledighet?

– Det är mer våra fruar som velat att vi ska göra det men nej, vi har tagit det när vi kunnat.

FOTO: TT

Annons