Casper Janebrinks uppgörelse med Therese efter bebislyckan

casper och therese har fått barn

Under söndagen nåddes vi av beskedet att Casper Janebrink blivit pappa för tredje gången.
Nu berättar han också om hur han stöttar Therese så här i början.
– Känns som en bra period, säger han.
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången
0:24

Efter reklamen: Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

(0:24)

Slå på ljud

Det var på torsdag kväll förra veckan som Casper Janebrink, 52, och flickvännen Therese Andersson, 34, blev föräldrar till deras första gemensamma barn! Det blev en liten son och diskussionerna pågår fortfarande om vad han ska få för namn.

Bebisen kom alltså redan i torsdags men det var först på söndagen som Casper valde att berätta om den glada nyheten. Det var när han gästade radioprogrammet P4 Extra som han bröt tystnaden.

– Ja nybliven pappa och stolt. Torsdags kväll kom den på Borås sjukhus, allting har gått jättebra, mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, säger Casper.

Caspers oro inför förlossningen – riskerade att missa allt

Casper är en av Sveriges främsta artister och tillsammans med Arvingarna är han just nu högaktuell i bandets nya krogshow I love Arvingarna. Showen spelas på Kajskjul 8 i Göteborg och går att ses under hela hösten fram till och med december.

Förra helgen hade showen premiär och Casper höll tummarna för att förlossningen inte skulle sätta igång just under show-tillfällena.

– Det är klart att man vill vara med. Sen är det klart att krockar det med premiären här så får man lösa det så bra man kan utefter det, berättade Casper för Hänt.

Som tur är kom inte bebisen just då och Casper kunde vara med på förlossningen!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper Janebrink om första tiden med sonen – så stöttar han Therese

I intervjun med P4 Extra berättar Casper mer om hur det kommer bli nu framöver. Som tur är spelas ju showen i Göteborg vilket betyder att Casper har nära hem och därmed kunna maxa tiden med lilla sonen.

– Det känns också ganska bra att vi är på hemmaplan och jobbar för att det är lätt för mig att komma hem och jag kommer hem varje kväll och sådär. Så det känns som en bra period, säger han.

Tack vare att showerna bara är på helger så öppnar det också upp för mer bebis-gos.

– Ja alltså min flickvän Therese hon är ju ledig nu och jag är ju hemma på vardagarna. Jobbar inte så mycket på vardagarna utan det blir ju de här helgerna som vi gör våran krogshow på Kajskjul 8, det är ju då jag jobbar. Så jag tycker att jag kommer få mycket tid att vara hemma och hjälpa till och vara pappa och njuta av den här första tiden. Det ska bli så skönt faktiskt, säger Casper i P4 Extra.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet, Rickard Werecki / Werecki Promotion Company

FRÅN FÖRSTASIDAN