Lasseman avslöjar sanningen om ovanliga beslutet hemma – efter heta diskussionen

Lars Larsson och Therese Larsson
Exklusivt

För en tid sedan frågade Lassemans fru Therese sina följare om råd inför att eventuellt sätta in en bidé i deras badrum.
Detta var en fråga som väckte starka reaktioner och mycket engagemang.
Nu rätar Lasseman ut alla frågetecken.
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"
0:39

Efter reklamen: Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

(0:39)

Slå på ljud

Lars ”Lasseman” Larsson, 50, är en av de fyra medlemmarna i det så folkkära dansbandet Arvingarna. Tillsammans med hustrun Therese Larsson, 50, har de bott i en pampig villa som kom att bli en välkänd plats för dansbandsfansen.

Huset var nämligen inspelningsplats för Arvingarnas egna tv-program Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan samt Arvingarnas jul - hemma hos Lasseman.

När programmet sändes i sommar hade huset med den populära altanen redan fått nya ägare. Sanningen är den att programmet spelades in i september året innan.

Nu har Lasseman och hans fru Therese köpt sig en ny villa och fansen kan följa deras resa mot sitt nya drömhem på deras Instagram villa_lassemantherese. För en tid sedan delade de med sig av en ny idé i renoveringen av badrummet – något som väckte starka reaktioner hos följarna. Men nu rätar Lasseman ut alla frågetecknen.

Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Se klippet här!

Therese bad sina följare om hjälp – blev en riktig vattendelare

Det var när Therese bad sina följare om hjälp i frågan kring huruvida de skulle sätta in en bidé eller inte i det lyxiga badrummet, som den heta diskussionen började. Detta visade sig bli en ordentlig vattendelare och många följare engagerade sig i frågan.

I den delen som vi bygger till på huset ska det planeras för badrum, en tvättstuga och ett kök. Vi behöver ta beslut och just nu är det badrum som jag googlar mest på. När vi växte upp var bidé en ofta förekommande del av badrummet. Kanske inte så dumt. Vad tycker ni?”, skriver Therese på parets inredningskonto.

Men nog var det allt en del som inte alls stöttade idén.

Dubbla handfat med två kranar, sittbänk i duschen och stora plattor. Bidé känns passé", skriver en följare.

Nä det där med bidé förstår jag inte…. Men dubbla handfat är aldrig fel!”, skriver en annan.

Lassemans nya besked om den omtalade detaljen

I en intervju med Hänt uppdaterar Lasseman oss nu på läget med den eventuella bidén – som nu inte verkar vara på tapeten längre.

– Vi har nog kommit fram till det att vi inte ska ha det iallafall, berättar Lasseman och fortsätter:

– Det var ju väldigt vanligt förr, och väldigt bra. Sen vet inte jag, jag har inte använt bidé så mycket, men det är väldigt bra om man har små hundar så kan man tvätta dem.

Planen verkar alltså varit att det skulle underlätta när de skulle tvätta sina hundar. Men nu ser paret alltså ut att ha tänkt om när det kommer till renoveringen av sitt badrum.

Vi får helt enkelt se hur det slutgiltiga resultatet blir – stort lycka till med renoveringen Lasseman och Therese!

FOTO: TV4/Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN