ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför tar Bachelor-Simon avstånd från Elvira – första orden om hennes nya kille

01 feb, 2022 
Bachelor-Elvira i gul one shoulder-klänning.
Simon och Elvira blev kära under inspelningen av Bachelor 2021.
Efter programmet gjorde de slut, men valde att behålla vänskapen.
Men nu avslöjar Simon att han har tagit avstånd från Elvira.
Här är anledningen.
Annons
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”Brand logo
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”

Simon Lindström, 30, och den sprudlande Elvira Svensson, 23, sökte kärleken i rampljuset när de medverkade i det populära tv-programmet Bachelor 2021. Under programmets gång föll de också för varandra.

Simon var en av två ungkarlar som delade ut rosor till kärlekssökande tjejer i förra årets upplaga av programmet. Elvira från Halmstad var den lyckliga mottagaren av hans sista ros. Men paret avslutade kärleksrelationen kort därefter.

– Varför det inte funkade mellan mig och Simon? Till en början bodde vi på olika platser när allt tog slut. Jag bodde i Halmstad och han bodde i Stockholm. Vi hade varit borta från jobb under inspelningen, så vi kunde inte släppa allt och umgås när vi kom hem. Det är en stor anledning till att det inte gick, berättade Elvira i en intervju med Hänt nyligen.

Annons

Elvira fick sista rosen av Simon i Bachelor 2021 – så är relationen efter uppbrottet

– Jag och Elvira är fortfarande goda vänner. Det är inga sura miner. Det känns moget och vuxet, säger Simon till Hänt.

Även Elvira bekräftar att de fortfarande finns i varandras liv, men att det enbart är på en vänskaplig nivå.

– Han är en fantastisk kille. Underbar person och en jättebra vän till mig idag. Men den där sista kärleksrelationen fanns inte där när vi kom hem till en vardag.Vi kände oss mer som polare och ville inte förstöra det. Så vi ville förbli vänner för att kunna finnas i varandras liv, säger hon.

Simon och Elvira i Bachelor 2021. Elvira fick Simons sista ros
Simon och Elvira i Bachelor 2021. Elvira fick Simons sista ros

Därför tar Bachelor-Simon avstånd från Elvira – första orden om hennes nya kille

Nu avslöjar dock Simon att han har tagit avstånd från ex-flickvännen och att anledningen är hennes nya pojkvän. Så här säger han om beslutet:

Annons

– Ja litegrann, hon har ju gått in i en relation med en kille. Vi är goda vänner och jag vet att han är okej med det, han verkar jättetrevlig. Jag har träffat honom en gång. Men det blir ju inte så att man hör av sig på samma sätt nu när hon har en kille, någonstans är ju jag ändå ett ex.

Han fortsätter med att förklara den verkliga orsaken till avståndet, nämligen respekten för Elviras lycka och integriteten för hennes nya förhållande.

– Även om vi är bra vänner och respekterar varandra, så respekterar jag också honom och deras relation, så jag vill inte vara där för mycket heller.

Väldigt insiktsfullt och klokt agerat av Simon tycker vi. Vi förstår varför Elvira värderar vänskapen med honom!

FOTO: TV4

Annons